Emil «Valhalla» Meek utkalt av Mike «Platinum» Perry via Twitter 

Uncle Dana, make it happen! Mike Perry (11-3, 4-3 UFC) har utfordret Emil Meek (9-3, 1-1 UFC) til å møtes i buret under UFC 226 som holdes den 7. juli i Las Vegas. 

Perry skrev dette på Twitter; 
I want to fight @emilvalhalla in #LasVegas on July 7th #UFC226 #MiocicVsCormier @ufc

Meek var ikke vond å be, og svarte slik; 
Let’s fucking gooooooo
Battle of the year! 

I fjor var det Meek som ba om å få møte Perry i oktagonet, noe Perry var villig til å gjøre. Men det ble bare med utfordringen, og begge utøverne fikk andre motstandere. Hvis det blir noe av denne kampen vil det være svært viktig å vinne for begge utøverne, men aller viktigst vil det være for Perry som har to strake tap for UFC.

Perry ble et kjent navn etter en god start for organisasjonen med brutale knockoutseiere over Hyun Gyu Lim og Danny Roberts. Han var ubeseiret og med munntøyet på plass begynte han å kalle ut store navn. I slutten av 2016 gikk Perry kamp mot Alan Jouban som han tapte på dommeravgjørelse. Deretter møtte han Jake Ellenberg og Alex Reyes som også endte med brutale knockouts i favør til Perry. De to siste kampene har begge endt med nederlag på dommeravgjørelse mot Santiago Ponzinibbio og Max Griffin. 

Norges egen Meek har bare gått to kamper for UFC etter han signerte for organisasjonen i slutten av 2016. Meek kom på radaren for alle verdens MMA-organisasjoner etter han knocket ut den fryktede Rousimar Palhares for ca. to år siden. Deretter signerte han for UFC og hadde sin første kamp mot Jordan Mein den 10. desember 2016.

Her viste Meek hvorfor han tilhørte i UFC og vant på dommerpoeng i en imponerende debut. Deretter var han ute med skade i over ett år før han returnerte den 14. januar 2018 mot Kamaru Usman. Meek tapte denne kampen på dommeravgjørelse, og står nå med en seier og et tap for organisasjonen. 

Hvis kampen finner sted vil begge utøverne ha mye å vinne på en seier, men kanskje spesielt for Perry ettersom at et tap kan sette en stopper for en videre karriere i UFC.