Ny motstander for Sage Northcutt ved UFC 214

John Makdessi stepper inn for å møte Sage Northcutt i juli.

"Super" Sage Northcutt skulle  opprinnelig  møte Claudio Puelles ved UFC 214, men en skade har ført til at Puelles har trekt seg og det er nå bekreftet at veteranen John Makdessi blir ny motstander for Northcutt.

Sage Northcutt har tross sin unge alder allerede notert seg med fem kamper i oktagonet (tre seire og to tap), og etter et heller mislykket opphold i weltervekt vil han i sin kommende kamp mot John Makdessi returnere til lettvekt, noe som vel er hans naturlige vektklasse.

Sage Northcutt tapte sin forrige kamp mot Mickey Gall (submission) i desember i fjor, og har nå i forkant av UFC 214 lagt sine kampforberedelser hos Team Alpha Male.

Rutinerte John Makdessi har i det siste også opplevd nedturer i sin UFC-karriere og kun vunnet en av sine fire siste kamper. Forrige gang Makdessi entret oktagonet tapte han via knockout mot Lando Vannata ved UFC 206.

UFC 214 finner sted 29. juli i Anaheim, California.