Endelig fikk Mousasi beltet

013_Gegard_Mousasi_vs_Thiago_Santos.0.0.jpg

Bellator har offisielt fått en ny tittelholder i mellomvektsklassen

Bellator 200 endte med nok en avslutning i første runde etter det som har vært en helaften i London. Med hele 17 kamper på kortet endte det utrolig nok med kun to kamper som gikk til dommeravgjørelse. Gegard Mousasi møtte tittelholder Rafael Carvalho i kveldens hovedkamp, og Mousasi brukte ikke lang tid før han tok kampen til bakken. 

Her ble det en kortvarig prosess hvor nederlenderen jobbet seg til ryggen på Carvalho og deretter leverte knusende slag. Dommer Dan Miragliotta kunne ikke gjøre annet enn å stoppe kampen, og det var til stor glede for alle nederlenderne som hadde tatt turen til London. Mousasi har lenge vært på jakt etter et tittelbelte, og endelig fikk han uttelling. Han står nå med en utrolig statistikk på 44-6-2 i sin imponerende karriere.