Donald Cerrone møter Darren Till i Polen!

cowboy-cerrone.jpg

Donald "Cowboy" Cerrone går sin neste kamp i Gdansk mot ubeseirede Darren Till.

Det er nå blitt bekreftet at UFC Fight Night 118 har fått sin hovedkamp, og hvilket oppgjør det kommer til å bli mellom disse hardtslående og underholdende fighterne når Donald "Cowboy" Cerrone og Darren Till braker sammen.

For de fleste som følger MMA noenlunde aktivt så behøves ingen videre introduksjon for Donald "Cowboy" Cerrone (32-9. 1 NC), som alltid entrer oktagonet for en god, tøff og fartsfylt kamp.

Donald "Cowboy" Cerrone har gått hele 25 kamper i UFC, og etter fire strake seire har det nå i hans to siste kamper blitt tap mot henholdsvis Jorge Masvidal og Robbie Lawler.

Ubeseirede Darren Till (15-0-1) vant sin forrige kamp forrige helg over Bojan Velickovic ved UFC Fight Night Rotterdam, og den imponerende engelskmannen får nå sitt ønske om en storkamp oppfylt.

Darren Till har gjentatte ganger imponert stort med sin ro, treffsikkerhet og stående ferdigheter, og får virkelig behov for alle sine "våpen" når han nå tar et stort steg opp for å møte Donald "Cowboy" Cerrone.

Det er nesten umulig å se for seg at dette kan bli noe annet enn et fyrverkeri av en kamp, og her er det bare å glede seg!

UFC Fight Night 118 går av stabelen 21. oktober i Gdansk, Polen.