Bekreftet: Brian Ortega er nestemann i rekken for tittelkamp

Brian-Ortega-696x399.png

Ortega har vært overbevisende i oktagonet lenge, og nå får han muligheten til å møte regjerende tittelholder i fjærvektsklassen, Max Holloway.
 
Etter en brutal knockoutseier på MMA-legenden Frankie Edgar kunne Brian Ortega ta med seg 200 000 dollar pluss en bonus på 50 000 dollar, og en bekreftelse på at han er nestemann som får gå kamp mot Holloway.
 
Den stigende stjernen gjorde noe i natt som aldri er gjort før, nemlig å stoppe den tidligere tittelholderen i UFC, Frankie Edgar. Under nattens pressekonferanse bekreftet UFC-president Dana White kampen. Ortega har vunnet seks av syv kamper i UFC, der den ene kampen som egentlig var oppført som en submission-seier ble omgjort til «no contest» fordi Ortega testet positivt for steroider. De to siste kampene til «T-City» har vært en submission-seier over Cub Swanson og knockout-seieren over Frankie Edgar.
 
Max Holloway imponerte også stort da han sikret seg det midlertidige beltet i fjærvektsklassen mot Anthony Pettis via TKO, og deretter vant han og forsvarte beltet mot Jose Aldo i samme stil med nok en TKO.
 
Holloway sikter på retur under UFC 226

Holloway, som egentlig skulle forsvare beltet sitt under nattens event mot Edgar, skrev «UFC 226» på Twitter. Hvis dette forekommer vil kampen være den 7. juli som også inngår i UFC sin årlige International Fight Week i Las Vegas, Nevada.

Statistisk sett kan vi forvente oss en meget underholdende kamp, og det kan allerede være verdt å kjøpe seg flybillett til USA i juli måned.