Lineker erstatter Cruz ved UFC 219

Lineker.jpg

John Lineker stepper inn for å møte Jimmie Rivera etter at Dominick Cruz skadet seg. Rivera går dermed fra å møte en tidligere UFC-mester til en av divisjonens mest hardtslående.

Etter at Dominick ”The Dominator” Cruz (22-2) måtte trekke seg pga armbrudd har flere utfordret Jimmie ”El Terror” Rivera (21-1), og UFC har nå funnet en erstatter i John ”Hands of Stone” Lineker (30-8).

Lineker returnerer kun en måned etter at han slo Marlon ”Chito” Vera (10-4) ved UFC Sao Paulo, kampen ble vunnet etter enstemmig dommeravgjørlse. Brasilianeren har vunnet syv av sine åtte siste kamper, hvor det eneste tapet var mot nåværende bantamvekt-mester TJ Dillashaw.

Riviera på sin side er i fantastisk form, og har vunnet sine tjue siste kamper, inkludert hans fem første UFC-kamper. 28-åringen fra New Jersey har ikke tapt siden 2008. Med seier neste måned kan “El Terror” få sin tittelkamp. 

Hovedkampen ved UFC 219 vil trolig bli kampen mellom fjærvekts-mester Chris Cyborg (18-1) som møter tidligere fantomvekts-vester Holly Holm (11-3). På samme event er ubeseirede Khabib «The Eagle» Nurmagomedov (24-0) endelig tilbake, og russeren møter Edson Barboza (19-4).

John Lineker vs. Jimmie Rivera går av stabelen ved UFC 219, 30. desember i Las Vegas.