Marthin Hamlet går neste kamp ved Superior Challenge 17

download.png

Ubeseirede Marthin Hamlet er klar for sin tredje proffkamp.

Marthin Hamlet har i sine to første kamper som profesjonell kjørt over sine motstandere og notert seg med seire på knockout og submission. Til tross for at ingen motstander per dags dato har blitt annonsert så er det bekreftet at Hamlet sin tredje kamp finner sted 19. mai ved Superior Challenge 17.

Flyttes opp til hovedkortet

- Jeg har fått beskjed om at jeg blir flyttet opp til hovedkortet, noe som gjør at det kommer til å være odds hos spillselskaper. Her kan folk tjene litt penger, og de kan forvente en avslutning før de tre rundene er ferdige. Jeg regner med at motstander kommer på plass innen kort tid og da blir treningen mer spesifikk rettet mot ham. 

Tiden frem mot kamp

- Når jeg ikke er i training camp kjører jeg veldig mye teknikk og en god del grunnstyrke og kondisjon. Nå er det elleve uker til kamp og jeg kommer til å fokusere på sparring, timing og å komme i god fysisk form. Når jeg er i camp så tenker jeg på helheten og balansen. Jeg skal på noen treningsleire i utlandet med god internasjonal sparring, og ellers blir mye av treningen min på Frontline Academy.

Superior Challenge 17 braker løs 19. mai ved Cirkus Arena i Stockholm.