CM Punk hevder comeback til UFC 225

460978626.jpg.0.jpg

Den tidligere superstjernen i WWE har uttalt seg på Twitter at han er klar til kamp den 9. juli.
 
CM Punk, eller Phil Brooks som han egentlig heter, skrev under UFC-kontrakt i desember, 2014. Etter et par år med skader var han omsider klar til aksjon i 2016. Hvem som skulle bli motstanderen til Punk ble bestemt ved en kamp mellomMickey Gall og Mike Jackson, der Gall trakk det lengste strået og vant med en rear-naked choke etter bare 45 sekunder.

Punk og Gall møttes den 10. september 2016 under UFC 203, og det ble en ensidig og kortvarig kamp. Punk slo ett slag mot Gall som kun traff luft, før Gall tok han ned og sank inn en rear-naked choke etter 2 minutter og 45 sekunder.

Selv om den første kampen var det man kan kalle en fiasko for Punk uttalte UFC-president Dana White at han kom til å gi Punk en ny sjanse i oktagonet.

Punk var rask å melde sin interesse til UFC 225 som holdes i Chicago den 9. juli, og det kan virke som han får ønsket sitt oppfylt. I går skrev Punk på Twitter;

June nine, after I win and lock eyes with my beautiful wife, embrace my coaches and shout out my entire teamhttps://t.co/TmzRWR2kbn

— Coach (@CMPunk) March 12, 2018

Ryktene sier at det er Mike Jackson som skal møte Punk, og han stiller med en statistikk på null seiere og ett tap, etter han tapte mot Mickey Gall i 2016. Det kan dermed bli en jevn kamp med tanke på erfaring og statistikk.