Superfight bekreftet: Stipe Miocic møter Daniel Cormier ved UFC 226 – Coacher også TUF 27

For første gang i historien av The Ultimate Fighter vil to nåværende mestere i to ulike vektklasser være hovedtrenere før de møtes i tittelkamp. Kampen er satt til International Fight Week i Las Vegas.

Stipe Miocic (18-2) ble nylig historisk da han forsvarte tungvektsbeltet sitt for tredje gang mot superatleten Francis «The predator» Ngannou (11-2) ved UFC 220. I en kamp hvor kroaten Miocic dominerte stort og virkelig viste hvem som er «The baddest man on the planet». Kampen markerte også Miocic sin sjette strake seier på rad.

Daniel «DC» Cormier (20-1) forsvarte også sitt lett tungvektsbelte for tredje gang under samme UFC event. Den tidligere olympiske-brytemesteren dominerte stjerneskuddet Volkan «No time» Oezdemir (15-2) fra Sveits og vant kampen allerede i andre runden via TKO.

Nyheten ble nylig bekreftet av UFC og innspillingen av TUF 27 vil starte i løpet av de kommende ukene.

Kampen vil gå av stabelen 7. juli ved UFC 226 i T-mobile Arena, Las Vegas.