Endelig er Carlos Condit tilbake – Møter Neil Magny ved UFC 219

Carlos-Condit.jpg

Tidligere weltervektsmester i WEC og UFC-interim tittelholder Carlos «The Natural Born Killer» Condit (30-10) møter Neil Magny (19-6) ved årets siste UFC- stevne.

33-år gamle Condit har ikke vært i oktagonen siden august i fjor, da han ble submitted i første runde mot den brasilianske Jiu-jitsu eksperten Demian Maia (25-7) i august, 2016. Det var mannen fra Albuquerque sitt andre strake tap, og Condit uttalte den gang at han var usikker på om han fremdeles hadde det som skulle til for å konkurrere på det høyeste nivået.

Før det tapte nemlig Condit i sitt andre tittelforsøk mot Robbie «Ruthless» Lawler (28-11) ved UFC 195, og "The Natural Born Killer" kom til kort i den neglebitende kampen etter delt dommeravgjørelse. Oppgjøret ble forøvrig kåret til årets kamp i 2016.

Magny har på sin side vunnet fire av sine syv siste kamper, men har møtt tøff motstand og tapte forrige måned mot den tidligere lettvektsmesteren Rafael dos Anjos (27-9). Den høyreiste amerikaneren får nå en gyllen sjanse til å få momentumet sitt tilbake.

Main event for UFC 219 er foreløpig ikke bekreftet, men som MMA-Norway nylig annonserte møtes Dominick «The Dominator» Cruz (22-2) og Jimmie «El Terror» Rivera (21-1).

UFC 219 går av stabelen 30. desember i Las Vegas, Nevada.

Med weltervektskampen også bekreftet, ser nå UFC 219 slik ut:
Dominick Cruz vs. Jimmie Rivera
Carlos Condit vs. Neil Magny
Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
Matheus Nicolau vs. Louis Smolka