Endelig er det klart for "Berserkergang Trondheim 4: Samfundets kamp 2"!

Fjorårets stevne var en gedigen suksess, og om kort tid braker det løs igjen når NMMAFs trettende merkekampstevne inntar Samfundet i Trondheim.

Lørdag 20. mai samles talentfulle MMA-utøvere fra hele landet på Samfundet i Trondheim for å vise sine ferdigheter, og ikke minst være en del av det forrykende stevnet dette har vist seg og være. I dette intervjuet oppsummerer Andreas Arentz Nygaard og Thomas Formo (MMA Trondheim) fjorårets event, og ser frem mot den kommende kvelden ved Samfundet som kommer til å bli enda råere og heftigere!

Dette vil folk ha mer av

- Forrige stevne gikk over all forventning. Vi ble utsolgt på første forsøk og utøverne leverte kamper av stor underholdningsverdi. Vi ble virkelig overrasket over hvordan utøverne fremstod og at kampene ble så spennende under norske regler. Det var også spennende for oss som arrangører ettersom dette var første gang vi skulle arrangere noe utenfor klubben. Det å gå fra 70 tilskuere til 400 er et "big step." Uten hjelp fra frivillige fra MMA Trondheim, samt et godt samarbeid med NMMAF med Henning Svendsen i spissen, så hadde dette aldri gått. Vi satt igjen med en god følelse og fikk masse gode tilbakemeldinger på at dette ville folk ha mer av - så en uke etter forrige event var Samfundet reservert for neste år.

MMA kan løfte taket på Samfundet

- Folk som kommer i år vil kjenne hvordan sporten MMA kan løfte taket på Samfundet. Det var en enorm stemning på fjorårets Berserkergang, men vi forventer å gjøre det enda råere i år! Vi har en del finjusteringer som vi tror vil gjøre opplevelsen enda bedre for publikum, pluss at vi har gjort oss endel erfaringen fra i fjor. 

Vi er også veldig godt fornøyd med kampene vi har fått på plass. Det er representert fightere fra hele landet som har et godt nivå. Noen av de kan nå langt, så hvis folk vil oppleve noen av de beste talentene vi har må de ta turen innom. Det er også hyggelig å kunne presentere Stig Frode Henriksen, kjent fra Død Snø og Kill Buljo, som igjen tar turen til Samfundet for å annonsere fightene.

Bedre i år

- Dette er det største og mest gjennomtenkte MMA-stevnet som har vært på norsk jord til nå. I fjor ble folk overrasket over hvor profesjonell produksjonen var - vi vil gjøre denne bedre i år. Det er på høyde med eller bedre enn proffstevner i utlandet, og er absolutt noe å få med seg uansett om man er MMA-fan eller sportsinteressert generelt.

Ta turen til Samfundet 20. mai, det vil bli fullsatt så skaff deg billetter. Dette gjør du på:

https://samfundetskamp.hoopla.no/sales/samfundetskamp2

For informasjon om stevnet og kampene:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1458468457527946&ref=ts&fref=ts

Les om stevnet og video fra i fjor her:

http://www.mma-norway.com/nyheter/2016/5/4/nmmaf-merkekamper-12-en-fantastisk-mma-kveld-i-trondheim

https://www.youtube.com/watch?v=0GwK1M-Gk80

Velkommen til Norges største MMA-event 20. mai på Samfundet i Trondheim!