David Teymur vs. Drakkar Klose planlagt for UFC 218

UFC+Fight+Night+Silva+v+Bisping+DxiSDrX0OIvl.jpg

Etter rapportene skal David Teymur (6-1) ha sin neste UFC-motstander klar, og svensken møter trolig ubeseirede Drakkar Klose (8-0-1) ved UFC 218 i Desember.

Den 28 år gamle svenskfødte fighteren Teymur som tidligere deltok i «The Ultimate Fighter 22» er ubeseiret i sine tre UFC-kamper så langt. I 2016 vant han over landsmannen Martin Svensson (15-6) på TKO og Jason «Pepsi» Novelli (11-3) på KO. 

Men det var først etter han vant på enstemmig dommeravgjørelse mot amerikanske Lando «Groovy» Vanatta (9-2) ved UFC 209 i mars tidligere i år at UFC-verden virkelig fikk øynene opp for svensken. For de som ikke kjenner til Teymur, kan det også nevnes at han er en tidligere dekorert Muy Thai og kickbokser med over 40 kickboksing-kamper bak seg.

Amerikanske Klose har på sin side vunnet ni profesjonelle MMA-kamper, samt en uavgjort på sin record. Blant annet vant han sist mot det engelske stortalentet Marc «Bonecrusher» Diakiese (12-1) etter dommeravgjørelse.

Kampen mellom Teymur og Drakkar ryktes å gå av stabelen ved UFC 218 den 2. desember i Detroit.

Slik ser UFC 218 ut per i dag:
Alistair Overeem vs. Francis Ngannou
Henry Cejudo vs. Sergio Pettis
Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
David Teymur vs. Drakkar Klose
Felice Herrig vs. Cortney Casey
Sabah Homasi vs. Abdul Razak Alhassan