Dana White bekrefter: Interim-lettvekt tittel mellom Tony Ferguson vs. Kevin Lee.

Mens UFC venter på at Conor McGregor skal returnere til MMA etter tidenes boksekamp mot Floyd "Money" Mayweather 26. august, skal det kåres en interim-mester i lettvekt. Kampen om interim-beltet blir mellom Tony "El Cucuy" Ferguson (22-3) og Kevin "The Motown Phenom" Lee (16-2).

Ferguson skulle egentlig møte ubeseirede Khabib "The Eagle" Nurmagomedov (24-0) ved UFC 209 i kampen om interim-beltet i lettvekt. Men den kampen ble avlyst i ellevte time etter at Nurmagomedov ble innlagt på sykehus som følge av vektkuttet. Det var tredje gang at en kamp mellom de to ble avlyst. Russiske Khabib er fremdeles ute etter å ha nylig blitt operert.

24 år gamle Lee, som nylig vant over Michael "Maverick" Chiesa (14-3) på submisson, står nå med fem strake seire på rad. Selv om den kampen ble kontroversielt stoppet av dommer Mario Yamasaki, møter altså "The Motown Phenom" den tidligere TUF 13 vinneren "El Cucuy" som er rangert som nummer to i lettvektklassen.

Interimkampen i lettvekt vil finne sted ved UFC 216 den 7. oktober ved i Las Vegas.