Nok en submission-seier for Bergh ved Cage Warriors

b2.png

Drømmeavslutning for Kenneth Bergh da han vant på enda en submission i O2 Arena.

Bergh som er omtalt som det nye store norske UFC-håpet, gikk ubeseiret inn i buret fredag kveld i London, og kunne omtrent 7,5 minutter senere gå ubeseiret ut igjen etter en fantastisk opptreden ved kveldens CW-kort.

Nordmannen hadde før kveldens kamp aldri sett en andre-runde, men fikk altså testet cardioen sin for første gang mot Norman Paraisy.

Les også: - Jeg har forberedt meg på en knallhard kamp

halveis ut i andre runde satte nordmannen en giljotin som Paraisy ikke hadde sjangs til å komme seg ut av, og kan krysse av enda en submission-seier på recordet.

Totalt tre seiere og ett tap for nordmennene i London fredag, og vi venter i spesielt i spenning på hva som er neste for Bergh, som når vi snakket med han i Stockholm uttalte at han allerede da hadde vært i kontakt med folk tilknyttet UFC, uten at han ville si for mye om akkurat det, men hadde fokuset på neste kamp.