Paulo Costa hevder han skal gå kamp mot Uriah Hall under UFC Fight Night 128

Paulo-Costa.png

Det ser ut til at Uriah «Prime Time» Hall returnerer til oktagonet og møter det ubeseirede talentet Paulo «Borrachinha» Costa.

Etter å ha lidt et lite hjerteinfarkt/illebefinnende skal Uriah Hall (13-8, 6-6 UFC) møte Paulo Costa (11-0, 3-0 UFC) i mellomvektsklassen. Costa annonserte kampen på sosiale medier i går, men UFC har enda ikke kommet med en offisiell annonsering av kampen.

Uriah Hall skulle møte Vitor Belfort under UFC Fight Night 125, men grunnet hjerteinfarktet/illebefinnende klarte han ikke å gå på vekta og ble sendt rett til sykehuset. Det har lenge vært vanskelig for Hall å klare grensa til mellomvektsklassen og mange har spurt om lett tungvekt ikke hadde vært en bedre vektklasse for Hall.

Men det ser ut som Hall holder seg til mellomvekt, og vil prøve å gjenta forrige kamps suksess når han knocket ut Krzysztof Jotko i andre runde under UFC Fight Night 116. Hall har 12 kamper for UFC og har en tendens til å prestere godt eller dårlig når han går kamp. Han har vunnet like mange kamper som han har tapt i UFC, og selv om tapene er mot store navn er en seier meget viktig for «Prime Time».

Costa kom til UFC for ett år siden og har vært ubeseiret med tre knockoutseiere mot Garreth McLellan, Oluwale Bamgbose og tidligere tittelholder i weltervektklassen Johny Hendricks. «Borrachinha» møtte McLellan i hans første kamp for UFC og utfallet her resulterte i ni strake knockoutseiere i hans profesjonelle karriere. Det førte til at han fikk en «performance of the night» og en bonus på 50 000 dollar fra UFC. Costa måtte gå til andre runde de to neste kampene mot Bamgbose og Hendricks, men fulgte uansett opp med imponerende knockouts.

Vi kan dermed forvente en meget underholdende og jevn kamp hvis Hall er i god form, men hvis han ikke er det vil sannsynligheten for nok en knockoutseier være stor for Costa.

UFC FN 128 går av stabelen den 21. april og resten av kortet ser slik ut:
Edson Barboza vs. Kevin Lee
Aspen Ladd vs. Leslie Smith
Merab Dvalishvili vs. Augusto Mendes
Magomed Bibulatov vs. Ulka Sasaki
David Branch vs. Thiago "Marreta" Santos
Corey Anderson vs. Patrick Cummins
Brett Johns vs. Aljamain Sterling
Siyar Bahadurzada vs. Luan Chagas
Dan Hooker vs. Jim Miller
Alex Garcia vs. Ryan LaFlare
Paulo Costa vs. Uriah Hall