Mackenzie Dern returnerer allerede ved UFC 224

20171012__DSC3693.1507857868.jpg

Mackenzie Dern møter Amanda Cooper i Brasil.

Ubeseirede Mackenzie Dern (6-0) fikk sin etterlengtede UFC-debut ved UFC 222, og det var knyttet store forventninger til om en ny potensiell superstjerne kom til å markere sin ankomst med umiddelbar suksess i oktagonet. Etter tre runder mot Ashley Yoder ble Mackenzie Dern utropt til vinner, og til tross for at grappleren i verdensklasse virket meget farlig med en gang kampen gikk til bakken, ble det også tydelig at hun har ting å jobbe med i gamet sitt.

Naturlig nok er det et godt stykke igjen til toppen av divisjonen for amerikansk-brasilianske Dern, men hennes overgang til MMA skjedde tross alt for mindre enn to år siden. Selv om hennes første opptreden i UFC ikke ble av det spektakulære slaget så har hun alle forutsetninger for å lykkes - med tiden til hjelp. I post-fight intervjuet etter kampen uttalte Dern at hun ønsker en snarlig retur til kamp, og at hun håper det det blir foran sine brasilianske supportere. Dette ønsket får hun nå oppfylt og Amanda Cooper blir neste motstander. 

Amanda Cooper (3-3) vant sin forrige kamp over Angela Magana via TKO, og innehar to seire og to tap hittil i sin UFC-karriere.

UFC 224 går av stabelen 12. mai i Rio de Janeiro, Brasil, og stevnets hovedkamp er oppgjøret mellom Amanda Nunes og Raquel Pennington.