Full dominans av Alexander Jacobsen i London

Alexander Jacobsen sikret seier nummer to fredag kveld i London.

Tredje nordmann ut fredag kveld i O2 Arena i London endte også med norsk seier. Bergenseren Alexander Jacobsen som har vunnet sine siste syv kamper på rad, kunne dermed nok en gang huke av i seierskolonnen da han vant over sin motstander Tom Green.

Første runde var fullstendig dominert av Jacobsen, der han sendte engelskmannen flygende både en og to ganger i kanvasen med sine nedtagninger. I siste minutt jobbet han inn en rear-naked-choke som ikke satt helt under haken på Green, men som definitivt sikret han runden.

Andre runde ble også stort sett tilbragt på rygg av Green, med Jacobsen som jobbet hardt og scoret poeng på topp.

Tredje runde skilte seg ikke mye fra de to foregående og Alex matet på med slag på briten, og sikret seier nummer to til Norge i O2 Arena.

Den tidliger bokseren har siden han gikk over til MMA bare ett tap, som han fikk i sin proff-debut, og har siden det imponert stort i buret.

Det er tydelig at Alexander har jobbet mye med bakke-gamet sitt, og det blir spennende å se utviklingen videre her for den hardtslående bergenseren.

Jacobsen har flere ganger uttalt hva målet hans er, nemlig en UFC-kontrakt, og etter fredagens kamp sa Jacobsen klart og tydelig at han ikke vil ha noe mindre enn en CW-tittelkamp, eller en UFC-kontrakt. Etter kveldens opptreden har også muligens verdens største MMA-organisasjon fått enda en nordmann på radaren.