Jack Hermansson trosset skade og stoppet Thales Leites i Brasil!

jack-hermansson-ufc-fight-night-114.jpg

Med brukket ribbein kjempet Jack Hermansson seg gjennom smertene og vant kampen med sin brutale ground and pound i tredje runde.

 Absolutt alle som så nattens kamp ved UFC 224 kunne bivåne de store smertene Jack "The Joker" Hermansson (17-4) hadde da Thales Leites lyktes med en nedtagning tidlig i kampens andre runde. Før kampen uttalte Hermansson at det ville være viktig å ikke havne under Leites på bakken, men på grunn av skaden var det nettopp dette som skjedde, og brasilianeren var nære ved å sette en armtriangel hvor vi tilskuere ikke kunne gjøre annet enn å holde pusten.

Før runde tre fikk Hermansson en bunnsolid peptalk av trener Mohsen Bahari, og "The Joker" viste sitt sanne fighterhjerte hvorpå han gikk aggressivt ut i kampens avgjørende runde. Etter å ha vært nære ved å treffe med et flyvende kne forsøkte Hermansson seg med en giljotin før Leites igjen havnet på topp. Denne gang reverserte Hermansson posisjonen og avgjorde kampen kort tid etter med sin ekstremt effektive og brutale ground and pound. 

TKO-seieren og et hinsides imponerende comeback var et faktum, og Jack Hermansson kan nå virkelig legge sine to tidligere tap i Brasil bak seg.

For en kamp. For en fighter!