Gode sjanser for et gjensyn med Brock Lesnar

-dana-white-lesnar_1d87ze93fkvfx1lryhev5pew5d.png

White uttalte seg i natt på et radiointervju at sjansene for å se Lesnar tilbake i UFC er «veldig, veldig, veldig gode».
 
For noen dager siden la Dana White ut et bilde på Instagram av seg selv og Lesnar, og de fleste har lurt på om dette kan bety et gjensyn med en av utøverne som tiltrekker seg mest oppmerksomhet både i og utenfor oktagonet. Lesnar er per dags dato wrestler hos WWE, men ifølge White er oddsene meget gode for at Lesnar skal tilbake til UFC nok en gang.
 
Lesnar fikk stjernestatus i 2000 da han signerte med verdens største wrestlingorganisasjon WWE. Han satset deretter på en karriere innenfor MMA og hadde sin proffdebut, som han vant, i 2007. I 2008 skrev Lesnar kontrakt med UFC med en tynn statistikk på 1-0. Han tapte sin første kamp mot Frank Mir via submission, men vant deretter sin andre kamp som ga han en tittelkamp mot Randy Couture. Denne kampen gikk han seirende ut av og ble kronet som tungvektsmester i UFC. Deretter forsvarte han tittelen to ganger mot Frank Mir og Shane Carwin.
 
I 2010 tapte Lesnar beltet til Cain Velasquez , i 2011 tapte han mot Alistair Overeem, og deretter gikk Lesnar tilbake til WWE. I 2016 kom Lesnar tilbake til UFC og gikk kamp mot Mark Hunt under UFC 200. Etter det som mange kaller et skandalearrangement var over viste det seg at Lesnar testet positivt på ulovlige stoffer, og kampen som Lesnar egentlig vant, ble omgjort til «no contest». For litt over ett år siden sa Lesnar at han nok en gang var ferdig med MMA og returnerte til WWE igjen, men nå ser det ut som vi får se kjempen tilbake i buret før eller siden.