Kenneth Bergh har trekt seg fra Cage Warriors 93 grunnet skade

95e818bdbdabcf85ada9e0b4eba99950 (1).jpg

Kenneth Bergh har pådratt seg hjernerystelse og lørdagens co-main event mot Modestas Bukauskas er avlyst.

For oss ivrige tilskuere så er de siste dagene frem mot spennende og interessante kamper alltid ekstra nervepirrende. Frykten for at en skade kan forekomme og forhindre at kampen finner sted øker, og dessverre er det nettopp dette som nå har skjedd. 

Betsafe var først ute med å bekrefte nyheten om at Kenneth Bergh har pådratt seg en hjernerystelse, og at han har trekt seg fra kampen mot Modestas Bukauskas. Forrige gang vi så Kenneth Bergh i aksjon var i fjor da han stoppet Norman Paraisy via submission, og med tanke på hvor få motstandere som faktisk er villige til å møte den norske fighteren, så er det ekstra kjedelig at helgens kamp mot Modestas Bukauskas ikke blir noe av. 

Cage Warriors 93 braker løs 28. april i Gøteborg, og vi kan heldigvis fortsatt se frem til en forrykende MMA-kveld når Alexander Jacobsen, Thomas Robertsen og Håkon Foss entrer buret for å kjempe!