Kenneth Bergh sin motstander ved Cage Warriors 93 er nå bekreftet!

Kenneth Bergh møter Modestas Bukauskas i Gøteborg 28. april.

Det kommer til å smelle skikkelig når Kenneth Bergh nå endelig skal gå kamp igjen, og denne gang skal den særdeles spennende norske fighteren gå co-main event når Cage Warriors for første gang tar turen til Sverige.

Sist vi så Kenneth Bergh (6-0) i MMA-buret var i juni i fjor da han stoppet franskmannen Norman Paraisy via submission. Siden den gang har det versert mye prat og rykter om at en UFC-kontrakt er nært forestående, og med en seier over Bukauskas så ligger virkelig det meste til rette for at nettopp dette blir neste steg i karrieren.

Modestas Bukauskas (5-2) gikk sin forrige kamp ved Cage Warriors 92 i mars i år, der litaueren vant via submission over Pelu Adetola.

Fire meget spennende norske fightere skal i aksjon ved Cage Warriors 93 som braker løs 28. april i Gøteborg, og vi kan virkelig se frem til en fantastisk MMA-kveld!