Jack Hermansson tapte via teknisk knockout i Brasil

jack.png

Thiago Santos stoppet Jack Hermansson da det kun gjenstod ett sekund av kampens første runde.

Etter å ha vunnet sine to siste UFC- kamper via teknisk knockout måtte Jack Hermansson for første gang i karrieren selv oppleve et tap på denne måten, da et voldsomt angrep fra Thiago Santos avgjorde kampen helt på tampen av første runde. Jack Hermansson startet oppgjøret meget bevegelig og virket forberedt på Thiago Santos sine stående ferdigheter, og ikke minst brasilianerens beryktede spark. Etter halvannet minutt av åpningsrunden forsøkte Hermansson seg med en nedtakning, og selv om han ikke lyktes fikk han iallfall markert sine intensjoner. 

Mot slutten av runden angrep Santos med en rekke slag, og til tross for at Hermansson hadde en høy og tett guard gikk minst ett slag gjennom, og Hermansson endte opp på bakken. Santos fortsatte der sitt angrep fra topp-posisjon, og dommeren stoppet kampen med ett sekund igjen før pausesignalet.