Dana White: - Brock Lesnar kommer tilbake til UFC

545544586.jpg.0.jpg

En av UFC's største stjerner kan være tilbake om kort tid.

Ifølge et intervju Daniel Cormier nylig gjorde med UFC-sjef Dana White var det klar tale:

“Yeah, Brock Lesnar’s coming back. I don’t know when, but yes he is.”

Lesnar gjorde comeback for to år siden da han ved UFC 200 møtte Mark Hunt i det som i ettertid ble omgjort fra seier for Brock til en no-contest etter avlagt dopingprøve, der Lesnar like etter kunngjorde sin pensjonstilværelse som MMA-utøver. 

Men enda ligger det noen hinder i veien før han kan gjøre nok en retur til oktagonet - som en del av straffen etter positiv doping-prøve var en utestengelse fra aktiv konkurranse. Utestengelsen ble fryst da han kunngjorde at han pensjonerte seg, og det er foreløpig uvisst hvordan dette vil forløpe i forbindelse med en retur. 

Lesnar er også under kontrakt med WWE, men det er forventet at han ikke kommer til å fornye denne, og vil derfor være en "fri agent".