Matt Brown legger opp etter neste kamp

hi-res-1a5f88d277bc0901d003606ef7b052a6_crop_north.jpg

Matt Brown sitt kommende oppgjør mot Diego Sanchez i november blir hans siste i oktagonet.

Matt Brown (20-16) har via en melding på sosiale medier annonsert at han takker for seg etter UFC Fight Night 120 som finner sted 11. november i Virginia.

Matt "The Immortal" Brown ble for mange av oss kjent gjennom den syvende sesongen av The Ultimate Fighter i 2008, og den hardtslående fighteren har siden den gang notert seg med hele 23 kamper i UFC . Det er vanskelig å i det hele tatt huske en eneste kjedelig kamp hvor Matt Brown har vært involvert, og til tross for tre strake tap i UFCs weltervektsdivisjon er det en heller kjedelig beskjed han nå har kommet med.

Men, vi får altså se Matt Brown entre MMA-buret en gang til, og med tanke på at Diego Sanchez (27-10) blir hans siste motstander så kan vi forvente at "The Immortal" avslutter sin karriere med et fyrverkeri av en kamp uansett om det skulle bli seier eller tap.