Tittelkampen mellom Luke S. Santarelli og Mantas Smailys endte med"no contest"

luke.jpg

Frustrerende resultat for "Lucky" Luke Santarelli i Contenders 20.

"Lucky" Luke Santarelli hadde full kontroll på sin motstander og så virkelig komfortabel ut i tittelkampen ved Contenders 20. Luke Santarelli la et solid press på Mantas Smailys som stadig oftere måtte ta steg bakover, og etter kampens første runde virket det som at beltet var på god vei til å havne i norske hender.

Etter en slagveksling i runde to skallet de to fighterne uheldigvis hodene sammen, noe som resulterte i et solid kutt hos Smailys. Kampen ble dermed stoppet og ingen vinner kunne kåres (no contest).

Til tross for at resultatet i denne kampen ble av den kjedelige sorten er det ingen tvil om at Luke Santarelli kan ta med seg selvtillit fra dette oppgjøret, og det er nærliggende å tro at en omkamp står for tur hvorpå fighteren fra MMA Trondheim får en ny mulighet til å ta med seg beltet hjem.