Her stormer McGregor Bellator-buret og dytter dommeren

Screenshot 2017-11-10_22-36-59.png

Conor McGregor stormet oktagonet og angrep dommeren Marc Goddard ved Bellator 187.

Conor "The Notorious" McGregor stormer inn i buret etter treningskameratens seier ved kveldens Bellator 187 i Dublin og dyttet den engelske veterandommeren Marc Goddard.

Rett etter at fighten var over løp McGregor, som ikke hadde lisens som hjørnemann, inn i buret for å feire lagkamerat Charlie Ward etter han beseiret John Redmond i første runde. Mens McGregor løp rundt i oktogonen lå motstanderen Redmond utslått på matta.

Dommer Marc Goddard, som har historie med McGregor, fortalte Conor at han måtte forlate buret. Noe som så ut til å irritere UFC-mesteren. McGregor motsa dommeren ved å skrike tilbake før han løp etter dommeren og dyttet til han. Sekunder senere ble han eskortert bort av sikkerhetsvaktene og gikk selv ut av buret.

Goddard er den samme dommeren som beordret McGregor til å fjerne seg cageside da han heiet febrilsk på Artem Lobov, en annen lagkamerat som er UFC-fighter. Dette var ved UFC Fight Night 118 i Gdansk 21. oktober tidligere i år. McGregor hadde heller ikke da lisens som hjørnemann.

Etter at McGregor til slutt gikk fra buret skrek han «that was a fucking stoppage» før han igjen ble bedt om å gå bort. Superstjernen fra Irland tok seg så en runde rundt scenen samtidig som han vinket og skrek til det irske publikummet før han endelig gikk ut av lokalet.