Bekreftet: Darren Till vs Stephen Thompson blir hovedkampen under UFC Liverpool

darren-till-ufc-fight-night-118-official-weigh-ins-1000x (1).jpg

I går ble det bekreftet at UFC Liverpool, som går av stabelen den 27. mai, offisielt har fått en hovedkamp – Såfremt Bisping ikke blir kveldens hovedattraksjon.

Liverpool’s egen Darren Till (16-0-1, 4-0-1 UFC) kommer til å møte topp-rangerte Stephen «Wonderboy» Thompson (14-2-1, 9-2-1 UFC) under vårens største MMA-begivenhet i England. Till har vunnet 16 av de siste 17 kampene i buret, og den mest nylige og største seieren kom mot Donald «Cowboy» Cerrone i oktober, 2017. Den eneste gangen Darren ikke har gått seirende ut fra oktagonet var i 2015 når han møtte dansken Nicolas Dalby. Kampen endte uavgjort på dommeravgjørelse og ble i tillegg kåret til «fight of the night».

Stephen Thompson har på sine tre siste kamper en statistikk på 1-1-1. Han gikk to kamper mot tittelholderen i UFC sin weltervektklasse Tyron Woodley, der det første møtet endte uavgjort, mens den andre kampen resulterte med en dommeravgjørelse i favør til Woodley.
Deretter noterte «Wonderboy» seg med en seier over Jorge Masvidal via dommeravgjørelse ved UFC 217.

Hvis kampen går til favør for Thompson vil det styrke hans posisjon i weltervektklassen, og en seier for Till vil garantert sette han i tittelposisjon.
 
En giret Bisping spør om motstand

Det har lenge vært snakk om en muligens siste kamp for Michael Bisping, og mye tydet på at det ikke kom til å skje under UFC Liverpool. Men i går la Bisping ut et bilde av seg selv på Instagram der det stod «Who’s next» og «Liverpool» under bildet. Hvis Bisping får en motstander er det meget sannsynlig at Thompson og Till blir dyttet ned til «co main event», og Bisping får hovedkampen. Men dette er enda bare spekulasjoner, og frem til nå er hovedkampen bestemt.
 
Som om ikke Till vs Thompson var godt nok ser resten av kortet slik ut:

Neil Magny vs. Gunnar Nelson
Tom Breese vs. Daniel Kelly
Trevor Smith vs. Elias Theodorou
Brad Scott vs. Salim Touahri
Makwan Amirkhani vs. Jason Knight
Arnold Allen vs. Mads Burnell
Eric Spicely vs. Darren Stewart
Lina Lansberg vs. Gina Mazany