Emil "Valhalla" Meek: "Jeg skal gjøre alt i min kraft for å vinne!"

Om få dager entrer Emil "Valhalla" Meek UFC-buret for for første gang når han møter kanadiske Jordan Mein ved UFC 206.

Lørdag 10. desember er det klart for UFC 206, og nå får vi endelig se Emil "Valhalla" Meek (8-2-1) gå kamp for verdens største MMA-organisasjon.

"Valhalla" sin kamp er den første på hovedkortet, og til tross for at kampen finner sted i kanadiske Jordan Mein (29-10-0) sitt hjemland er det en meget kampklar norsk fighter som går inn i oktagonet med alt å vinne.

Valhalla Army og støtte fra supportere

- Jeg har klart det. Jeg har endelig klart det og jeg skal fighte i verdens beste organisasjon, og igjen mot en av verdens beste fightere! Det er ingen som er bedre enn disse gutta, dette er toppen og det blir ikke noe bedre eller tøffere enn dette.

Jeg setter helt enorm pris på støtten jeg har fått fra dere gjennom alle år - det er bare en ting jeg ber om:

Jeg går inn på lørdag med alt å vinne! Jeg skal gjøre alt i min kraft for å vinne og jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal vinne over Jordan Mein. Men, det er så jævlig små marginer fra seier og konge over verden til tap og et miserabelt helvete! 

Har dere valgt å heie på meg så hei på meg gjennom alt, og ikke bare gjennom "glory days". Hei på meg fordi jeg er en av verdens beste fightere, fordi jeg tar enorme sjanser, fighter med de aller beste og fordi jeg er den jeg er!Ikke hei på meg fordi jeg vinner...

Valhalla Army, nå går vi til krig og Norge skal på kartet!