Simen Nysæter vant boksekrigen mot Sinan Baran!

tc4f5960.jpg

Etter seks knallharde runder mot Sinan Baran ble Simen Nysæter utropt som soleklar vinner.

I sin proffdebut behøvde Simen Nysæter kun en og en halv runde på å stoppe sin motstander, men mot Sinan Baran ble det en langt mer krevende dag på jobb. Tøff motstand viste namdalingen at han er meget komfortabel med til tross for at hans tyske motstander var hele åtte kilo tyngre, høyere og regelrett tålte veldig mye juling.

Kampens første to runder var jevne og Simen Nysæter både ga og mottok treffere. Sinan Baran ristet gjentatte ganger på hodet og smilte etter å ha blitt truffet i de innledende rundene, men da kombinasjonene fra den norske tungvekteren stadig ble flere og hardere forsvant også smilet til den tyske bokseren.

Sinan Baran så farlig ut med sine ville slag, men det var Simen Nysæter som traff desidert best, og i kampens tredje runde ble den tyske bokseren rystet av slag til både kropp og hode, og snublet særdeles ustø bakover mot tauene. Det var ingen tvil om at Baran her skulle tatt telling, men dommeren gikk ikke mellom, og Nysæter fortsatte sitt angrep.

Baran viste seg som en utrolig tøff bokser som tåler vanvittig mye, men da kampens seks runder var unnagjort var det ingen som helst tvil om hvem som tok hjem seieren.

Simen Nysæter leverte en imponerende forestilling,og vi kunne alle se hans hurtighet, kraft og ikke minst fighterhjerte.

I kveldens hovedkamp ved Oslofjord Convention Center vant Cecilia brækhus over Mikaela Laurén via teknisk knockout i kampens sjette runde.