Berserkergang imponerte igjen!

Foto: Raino Brandmo/RainoPhoto.com

Foto: Raino Brandmo/RainoPhoto.com

Fantastisk stemning da Berserkergang Trondheim 4 bydde opp til MMA-fest i Studentersamfundet.

Årets stevne er nå unnagjort og nok en gang må man bare la seg imponere av både arrangør, utøvere, dommere, konferansier, publikum -  ja i det hele tatt den profesjonelle produksjonen og hvor høyt nivå disse årlige eventene leverer.

Hele elleve kamper stod på kampkortet og i trygge rammer med stor støtte fra et energisk publikum er dette uten tvil en fantastisk arena for de talentfulle utøverne som får prøvd sine ferdigheter i kamp. Over 300 besøkende, 40 frivillige og 22 fightere bidro til å skape en fantastisk ramme rundt stevnet i Storsalen på Samfundet, og Andreas Arentz Nygaard har all grunn til å være fornøyd med kvelden. 

Høy kvalitet og underholdningsverdi

- Dette er det beste showet vi har produsert, og vi ville forsøke å overgå fjoråret hvor vi også leverte på høyt nivå. Vi hadde et ønske om at dette skulle matche eller overgå organiseringen av MMA-stevner i utlandet, og det har vi fått tilbakemeldinger fra fightere og publikum om at vi har klart. Det er en helt suveren tilbakemelding for oss å få!

Vi synes det er utrolig gøy å ha skapt en arena hvor vi får vist frem flere av de store talentene i landet og hvor fighterne kan samle erfaring for videre karriere. I tillegg kan vi vise publikum hvor underholdende MMA kan være.

Vi er veldig godt fornøyd med hvordan kvelden gikk, og fighterne leverte kamper av høy kvalitet og underholdningsverdi.  Vi fikk se at flere av klubbene rundt om i Norge har trent frem flere gode fightere som vi vil se mer til i fremtiden. 

Flere sterke prestasjoner

- Det var flere sterke prestasjoner under stevnet, men jeg må trekke frem Luke Santarelli som viste seg som en fighter med høyt nivå, enorm kondisjon og en "showman". Shoutout til hans motstander Steinar Kronstad fra Novus Academy som tok kampen på kort varsel. Ørjan Tambini fra Spartacus MMA leverte en sterk kamp mot Minh Pham fra MMA Trondheim, i en kamp med høy kvalitet.

Videre var det gøy at de tre damekampene leverte et forrykende tempo og høyt nivå, og på de tidlige kampene leverte Eirik Stigen (17) fra MMA Trondheim Muay Thai en sterk kamp med gode stående teknikker. Vi er sikre på at vi vil ha mye glede av dette talentet fremover.

Foto: Raino Brandmo/RainoPhoto.com

Foto: Raino Brandmo/RainoPhoto.com

Veien videre

- Vi kommer til å kjøre videre. Det er umulig å gjøre noe annet når man ser alle de positive ringvirkningene stevnet har for fighterne og MMA-fans i Norge. Vi vil takke alle fighterne som ga alt på lørdag. Det er en vinner og en taper i MMA, og jeg vil rette oppmerksomheten til alle som ikke fikk hånda i været - dere skal være stolte av kampen deres. Alle vi plukket ut til kampkortet var der for en grunn, det krever mye for å ta en kamp og dere har jobbet hardt for å kunne stille.

Alle fighterne leverte på lørdag og vi vil også legge til at utøverne viste seg som gode representanter for sporten, samt god sportsånd til tross for tette kamper.

Tusen takk til publikum som skapte en fantastisk god stemning med roping og heiing. Det var et vanvittig støynivå denne kvelden -slik vi vil ha det. Til slutt vil jeg takke alle som har stått på for å få dette til. Det har vært en arrangementskomite som har jobbet siden januar for å få dette i stand. 

Takk til Thomas Formo, Eivind Kjønsvik, Maria Elena Haseth og Magnus Herregården. Takk til alle med dommeransvar, teknikere, fotografer, filmere, konferansier og ringmann/damer.

Takk til NMMAF med Henning Svendsen i spissen, som gjør en sinnsyk jobb for MMA. Få vet hvor mye arbeid dette forbundet legger ned. Dere gjør en fantastisk jobb.

Tusen takk til alle frivillige fra MMA Trondheim som brukte helgen til å bidra på stevnet. Alle som hjalp til med å bære bur og bidro på kampdag – det hadde ikke gått uten dere. Vi er heldige som har en slik dugnadsånd i klubben.

Vi håper flere tar turen til neste år!