VIDEO: McGregor amok på UFC 223's mediadag

Fullt kaos på UFC's media event da Conor McGregor dukket opp uten invitasjon.

Flere amerikanske medier melder om at Conor McGregor og teamet hans skal ha mer eller mindre forsøkt å storme UFC's media event tidligere idag.

UFC 223 finner sted lørdag i Brooklyn, New York der Khabib Nurmagomedov og Max Holloway kjemper om lettvekts-tittelen i nattens hovedkamp. 

Det ble igår kjent at UFC offisielt stripper McGregor også for lettvekt-beltet etter mer enn fem hundre dager uten kamp, og at lørdagens kamp ikke blir for et interim-beltet, men for tittelbeltet.

Avgjørelsen skal ikke ha vært godt mottatt av iren, og han gikk umiddelbart hardt ut og kritiserte UFC-ledelsen for dette i sosiale medier, og nå tilsynelatende også med fysisk oppmøte.

Ifølge Ariel Helwani skal Michael Chiesa ha pådratt seg en skade i tumultene, om dette pårvirker kampen hans mot tidligere tittelholder Anthony Pettis før møtet lørdag er uvisst.

Saken oppdateres fortløpende under:


23:35: Representanter fra New York-politiet uttaler at McGregor ikke er etterlyst, men ønsket for avhør angående hendelsen.


23:30: Ifølge mmafighting.com er Michael Chiesa medisinsk klarert og kampen mot Pettis går som planlagt lørdag.


22:20: Dana White uttaler seg til pressen angående hendelsen.


22:20: En ny video skal angivelig vise hvordan Michael Chiesa pådro seg et kutt, der Conor knuser et vindu på bussen han satt på. Det er fremdeles uvisst om han kan gå kampen mot Anthony Pettis lørdag.


22:10: En rasende UFC-president sier til amerikansk presse at hendelsen er "det mest motbydelige som har skjedd i dette selskapets historie", og at han kommer til å bli saksøkt.


22:00: Amerikanske medier melder om at McGregor er etterlyst av politiet og det er utstedt arrestordre, og kampen til Artem Lobov (lagkamerat av McGregor) er avlyst.ar1.png


ar2.png