Zelim Zubairaev : - Jeg er sulten som en ulv.

Zelim Zubairaev møter Hakob Ordanyan.

Du skal gå din andre proffkamp nå i Allstars nye show 1. juli. Men først, fortell oss om din kampsportbakgrunn?

Endelig skjer det hopper jeg! Jeg har svart belte i karate kyokushin og rødt belte i taekwondo. Næå jeg va liten drev jeg med brytning og sambo combat. Spilte mye fotball, min team pleide kalle meg IbraZel for de mente jeg spillerr som han. Jeg har mye erfaring i amatør og vunnet ulike turneringer gjenom sambo, bryting, karate, taekwondo, kudo daido, grappling, allstyle open, og MMA. Så min bakgrunn er alt dette.

Hvem er motstanderen og hva er din vurdering av han?

Han heter Hakob Ordanyan. Vet ikke mye om han. Jeg bryr meg ikke mot hvem jeg ska slåss mot. Jeg vurderer meg selv, det holder men gutta sier at han er en typisk grappler eller BJJ-utøver som vil ta deg ned og avslutte. Vi få se hva han kommer til å få til.

Det er jo snart 4 år siden du gikk din profesjonelle debut. Var det COVID eller andre årsaker som satte satsinga på pause?

Under den tiden var det mange motstandare som ville møte meg, men 8 stykker trakk seg innenfor rett før kampene, på grunn av skader sykdommer. Jeg håper at min motstander ikke får sånne problemer. Jeg regner ikke med siste ett og et halvt år. Da var jeg ved siden av faren min, han var veldig syk og døde. Det tok tid før jeg begynte å trene igjen.

Du er jo treningskompis med superstjerna Khamzat Chimaev. Hva betyr det for deg å ha han som inspirasjon?

Kort sagt så er han er min ungdomsvenn.

Kampen din skal vises på direktesport.no i Norge. Har du en beskjed til dine fans som vil se deg gå kamp på live stream?

Jeg håper at jeg endelig får kamp. Jeg kan bare si at jeg er sulten som en ulv og forventer kamper.

På Frontline Academy har du jo også fått trent med andre UFC-veteraner så som Emil Meek, Jack Hermansson og Simeon Thoresen. Hva betyr det for deg som utøver å få trene med veteraner av høyt internasjonalt kaliber?

Jeg har lært meg og lærer veldig mye fra de. Jeg er som elev, hver dag lærer meg noe nytt og skriver det ned. Når du trener med de beste blir du automatisk best. Jeg kommer til å vise alt jeg har lært meg i mine kamper. Jeg trener her med glede og takknemlighet.

Er det UFC som er ditt store mål med MMA-satsingen også?

Dette er ingen tvil om dette.