"Jeg lever for å temme udyr."

Hama Balisany er klar for kamp lørdag 20. august.

Heisann Hama Balisany! Du planlegger å gå fra å konkurrere i bare BJJ til også å prøve deg på MMA. Fortell oss om din BJJ-karriere så langt?

Jeg begynte med BJJ i 2015 og hadde min første turnering 3 måneder etter, det var super intenst, fra å sitte på en stol å game hele dagen til å konkurrere mot 15 kilo tyngre motstandere så var det en veldig stor overgang, men samtidig ekstremt gledesfullt i ettertid, der oppdaget jeg en ny form for adrenalinrush og mestringsfølelse. Har siden konkurrert over alt i verden og reist rundt de syv hav, alt fra Grotta grappling på Lørenskog til den andre siden av verden i USA og trent målrettet for å bli bedre og bygge erfaring mot svartbeltenivå.

Hva var det som fikk deg til å bli interessert i å prøve MMA?

Hmmm, jeg begynte faktisk med kampsport for å trene MMA, men fant meg selv i BJJ og valgte å fokusere på dette isteden. Har alltid hatt MMA i bakhodet, jiu-jitsu er basert på selv forsvar og det neste steget for å teste ut mine ferdigheter og teknikker er i MMA. Kort sagt så vil jeg utvikle meg selv mer og oppdage nye ferdigheter ved hjelp av MMA. Samtidig så fant jeg fort ut at grappling med slag er et helt annet monster og jeg lever for å temme udyr.

Hama Balisany

Hama Balisany

Du skal gå på Almighty FC i England 20. august på direktesport.no. Fortell oss om motstanderen du møter?

Han er en utøver med 3-1 i MMA-kamper allerede og virker som en litt all allround type, forventer mye energi og sterk driv. Fin start for meg.

Vi satser på at motstanderen din ikke kan norsk... Kan du fortelle oss hva din plan er for kampen?

Har du hørt om Google translate?? Tune inn på direktesport.no den 20 august og opplev det live selv!:)

Din vektklasse fluevekt er jo en av de teknisk og fysisk råeste divisjonene i hele sporten. Har du noen forbilder blant MMA-utøvere?

Mange, morsomt nok så elsker jeg å se på Jon Jones som er ironisk nok en light heavyweight og mange vektklasser tyngre. Utenom dette så er definitivt Jack Hermansson en sterk figur i MMA og har fått mye læring av å se han gjøre seg klar til kamper.

57 kilo for menn er også en vektklasse med få utøvere selv om nivået er skyhøyt. Hva er dine ambisjoner for MMA-satsingen din?

Bygge erfaring, jeg ønsker å streve for å bli en bedre martial artist og beste måten er å bryte gjennom nye disipliner. Som person så er jeg opptatt av å gjøre ting bra, mine ambisjoner er enkle og det er å prestere.

Hvordan har forberedelsene dine til kampen vært?

Har jobbet en del med muay thai som jeg begynner å like mer og tilpasning av min BJJ til MMA, og hatt masse god headmovent-trening i psykiatrien med pasientene jeg jobber med.

Noen ord eller oppmerksomheter du vil dele med oss helt på tampen?

Ja, vis gjerne litt kjærlighet ved å følge oss på instagram @team_bror