- Det viktigste for meg akkurat nå er å være aktiv.

Quinten deVreught er klar for ny kamp!

Ny kamp på gang! Denne gang live på Viaplay 3. september! Fortell oss om stevnet og motstanderen du møter?

Jepp! Jeg skal gå ny kamp i Cage, eventet holdes i Helsinki. Det blir rått! Jeg skal møte Alexander Lindgren, han er en allround svenske med mye erfaring fra IMMAF.

Din proffsatsing har nå vart i over 5 år så langt. Hvilke erfaringer er de viktigste du har gjort deg på den tiden?

Det er nok at ting tar tid noen ganger, man må stole på prosessen. Selv i motbakke går det fremover, så det er viktig å alltid gønne på.

Cage Finland har jo en veldig aktiv weltervektklasse. Hvordan ser du for deg fremtidsmulighetene under deres banner?

Det er sikkert gode muligheter for flere kamper der, er åpen for alt. Det viktigste for meg akkurat nå er å være aktiv.

Håkon Foss mistet jo nettopp tittelen sin i weltervekt i Superior Challenge mot Robin Roos. Er dette en tittel du øyner deg for å fremme din egen karriere, men også ta det beltet med hjem tilbake til Norge?

Som sagt så er jeg åpen for alt, målet mitt er å utfordre meg selv. Og superior er i likhet med mange andre en god arena å vise seg fram på. Det hadde jo vært kult å ta med beltet hjem til Norge igjen!

Norsk weltervekt har jo vært en av våre beste divisjoner med Simeon Thoresen og Emil Meek med fartstid i UFC, Mohsen Bahari og Håkon Foss i Cage Warriors og nå Emran Sakhizada og Magnus Iversen i PFL. Hva tror du denne suksessen kommer av og tør du å gjøre noen spådommer om hvor din satsing vil føre deg?

Iron sharpens iron? Haha nei, det er ikke godt å si med sikkerhet. Kan være miljøet, kan være tilfeldigheter. Nå som PFL har startet sin Europa liga er det jo muligheter der for flere fra Skandinavia håper jeg. Min satsing vil føre meg til en av de store ligaene. Om det er UFC, PFL eller noe annet får vi ta stilling til da.

De som følger deg på instagram fikk jo med seg ditt romantiske krumspring når du var USA-ferie. For de av våre lesere som ennå ikke har fått det med seg, kan du fortelle om hva du planla og hvordan det gikk?

Det stemmer, vi reiste til USA for å besøke faren til samboeren min. Under besøket hadde vi en liten mann til mann prat, hvor jeg spurte om han synes det var greit jeg fridde til Nicole. Det syntes han var greit. Frieriet skjedd når vi besøkte Philadelphia. Der løp vi opp «Rocky trappa» og der fridde jeg på toppen. Hun sa ja!

Endelig har jo MMA-miljøet fått kommet i gang igjen etter pandemien. Hva var din strategi for å komme deg gjennom de tøffe årene uten å miste fokus?

Mitt fokus lå på utvikling, kvalitet i øktene, kontinuitet og det å ha det moro med kampsport. Vi viste jo ikke hvor lenge dette kom til å vare, eller om vi fikk gått kamper, så å holde et jevnt og stabilt treningsnivå har vært nøkkelen.

Noe du har på hjertet helt på tampen?

Tusen takk til ALLE som støtter meg! Fra sponsorer og støtteapparat til folk som ser kampene på tv. Dette går ikke alene. Teamwork makes the dream work!