Quinten de Vreught: - Planen min er å starte på en fin seiersrekke

Quinten de Vreught er klar for kamp mot Matt Holland.

Ny kamp på gang! Fortell oss om motstanderen din!

Jeg skal møte Matt Holland fra London Shootfighters. Han er en rutinert striker med bakgrunn fra tradisjonell kampsport.

Showet er i England. Hva kan du fortelle oss om det og hvordan fansen din kan få sett kampen din?

Det stemmer, man kan se den live på MMATV.COM

Dette er en viktig kamp for deg nå for å kunne få startet en seiersrekke igjen. Hvordan har forberedelsene dine vært for denne kampen?

Vi har holdt oss mest i Larvik til denne kampen, og brukt mye tid på å rette opp feil fra forrige kamp og jobbet med å få det som var bra til å bli enda bedre. I tillegg så hadde vi Billy Bigelow som brytetrener her noen uker. Så vi har fått en del ny input der. Jeg har også jobbet mye med det mentale rundt trening og kamp.

Nå nærmer du deg 10 proffmatcher. Hva har vært din viktigste erfaring du har gjort deg etter flere år i proffsirkuset?

Den viktigste erfaringen jeg har gjort meg, er at det er best å holde ting enkelt. Det er det som funker. Og at det funker er det viktigste. Uansett hva det gjelder

Endelig har vi fått et norsk show Gorilla FC, rett over grensa i Sverige dog. Hva tenker du det kommer til å bety for sporten i Norge?

Det er et kjempesteg i riktig retning. Helt rått levert av Chris Dat Ngo! Det er det nærmeste mange har vært å gå på hjemmebane. Jeg håper han følger opp med et norsk show på «riktig» side av grensa snart!

Hvis du skulle satt deg noen hårete mål for 2022 og 2023, hva ville du sagt da?

Planen min er å starte på en fin seiersrekke nå, som jeg håper inkluderer Dillon Danis. Han har jeg callet ut noen ganger. Deretter signere med en av de store organisasjonene.

Nå vises jo både Cage Finland, Superior Challenge, PFL, Cage Warriors og selvsagt UFC på Viaplay i Norge. Hvilke av disse kunne du tenkt deg å konkurrere for i løpet av karrieren?

Jeg kunne tenkt meg alle egentlig! Superior hadde vært kult, for det er jo litt på hjemmebane nesten. PFL synes jeg også er rått, for de har et kult konsept, hvor man får være veldig aktiv. Og UFC såklart. Men jeg dukker nok opp på en av de om ikke lenge. Er åpen for alt.

Noen ord du vil dele helt til slutt?

Tusen takk til alle som støtter meg, og hjelper meg å leve drømmen! Det betyr alt for meg.