Ivana Siric: - Jeg går inn i dette med alt jeg har.

Foto: Cage Warriors

Ivana Siric er klar for ny kamp i Ares FC!

Ny kamp på gang! Fortell oss om motstanderen din?

Motstanderen min er rutinert dame fra Polen. 2-0 i pro MMA, 6-3 i proffboksing og lilla belte i BJJ. Hun er en fysisk fighter med mye kraft men jeg ser på dette som en god utfordring og gleder meg til å teste meg mot henne.

Du har signert en kontrakt med Ares. Fortell oss om det showet og kontrakten din?

Ja det stemmer. Jeg har signert en fire kampers kontrakt med Ares. Dette er jeg veldig fornøyd med. Ares er en av de største og beste organisasjonene i Europa så her har jeg muligheten til å vise hvor god jeg kan være. De tar godt vare på meg og jeg føler endelig at karrieren min har tatt skrittet i en god retning.

Hvordan har oppkjøringen vært? Det har jo vært mye frem og tilbake med motstandere.

Oppkjøringen har rett og slett vært hard og brutal. Jeg har trent som aldri før og går inn i dette med alt jeg har. Ja som dere vet så mistet jeg den opprinnelige motstanderen min for to uker siden og management teamet mitt har jobbet hardt sammen med Ares for å finne ny motstander. Heldigvis så takket Dorota ja til å gå kamp mot meg så nå gjenstår det bare å vise frem mine nye våpen.

“Jeg elsker det jeg driver med og elsker å gå kamper.”

Hvordan ser du for deg at 2022 blir for karrieren din?

Jeg har sagt til alle at jeg ønsker å gå så mange kamper som mulig i 2022 og ønsker allerede ny kamp i midten av mars fordi da kan hun opprinnelige motstanderen min være klar. Jeg elsker det jeg driver med og elsker å gå kamper så jo mer jeg får gjøre det jo bedre er det.

Du har jo vært mye og trent på Allstars. Fortell oss om den opplevelsen?

Ja jeg var ei uke der før jul og dro dit igjen rett på nyåret og var der hele januar. Det er en helt spesiell opplevelse og veldig lærerikt. Det er harde treninger og masse ekstremt gode treningspartnere. Jeg trente og sparret med UFC fightere daglig, noe som ga meg masse motivasjon. Andres, head coachen på Allstars brukte mye tid på meg og jeg ble kjempegodt tatt imot der av alle sammen. Allstars er kjent for å være en av de beste gymmene i Europa, hvis ikke den beste. Så det er en ære for meg å kunne trene der. Planen er å reise dit ofte så det blir nok som et annet hjem for meg fremover.

Noen du vil nevne helt på slutten?

Jeg vil takke alle som er med meg på denne reisen, de vet hvem de er.