Thomas Narmo: - Jeg kommer til å gå ut knallhardt!

Thomas Narmo går ny kamp 11. februar der han møter Odie Delaney.

Du møter Odie Delaney 11. februar, en farlig grappler. hva er dine tanker om han?

Jeg har kikket litt på han og han er åpenbart en tøff test, gode meritter i både grappling og bryting. I tillegg er han southpaw så det blir interessant å se hvordan jeg løser den oppgaven.

Hvordan tenker du kampen kommer til å utspille seg?

Jeg kommer til å gå ut knallhardt! Hvis han er en så habil bryter som det sies at han er så kan jeg ikke la han diktere kampen! Da må jeg åpne med harde slag og true med knær samt få han til å gå bakover.

Hvordan har oppkjøringen vært for denne kampen? har det vært noen forskjell med tanke på corona tiltak?

Jeg har trent bra til denne kampen, kroppen føles bra. Har brukt mye tid på Novus Academy med Ole Magnor og Berat Berisha, samt Szymon som alltid stiller opp Fikk også tatt en tur til AllStars og kjent litt på nivået til flere UFC og Bellator lett-tungvektere og tungvektere. Restriksjonene får man ikke gjort så mye med. Har nok ikke forholdt meg til alle, men det er jeg villig til å ofre for idretten.

Hva er planene for året 2022?

Planen for 2022 er å gå så mange kamper som mulig, har blitt tilbud en del K-1 kamper også så ikke umulig at jeg gjør dette for erfaringens del.

Er det noen spesielle utøvere du ønsker å møte i dine neste kamper?

Rematchen med Ngalani er noe jeg er veldig sugen på, har forsøkt å pushe på det... men han vil ikke. Så da tar jeg en av de som ønsker å holde seg aktive! Bryr meg ikke så mye om hvem det er, det viktigste er at jeg selv er skjerpet og i god form når jeg går inn i buret.

Karrieren din har gått fort, fra proffdebut i 2019 til din første one kamp allerede i 2021. hvordan har det føltes å komme seg til en av de største organisasjonene i sporten så fort?

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det, klart det er stort å kunne si at man er første mma utøver fra Norge i en av verdens største mma organisasjoner. Men jeg syntes det bare er gøy å holde på med MMA. Nå har jeg jo fått muligheten til å gjøre ålreite penger på det også så da klager jeg ikke.

Har du noe vil si nå på slutten av intervjuet?

Jeg vil gjerne takke alle som har hjulpet meg med treningen, setter utrolig pris på at folk stiller opp og faktisk tar seg tid og ork til å prøve å finne ut litt av stilen til motstander osv. Jeg vil gjerne takke familie og sponsorer for all støtten også, det hadde ikke vært mulig å holde på uten dere.