Tollefsen: - Han er tøff og eksplosiv

40103512_10160899104860486_7461129865631105024_n.jpg

Cage Warriors! Du følger nå endelig klubbkamerater som Jack Hermansson, Mohsen Bahari, Håkon Foss, Kenneth Bergh og Simeon Thoresen inn i et av Europas største show! Hva er dine tanker om det?

Jeg har ingen spesielle tanker rundt det. for meg er det bare nok en kamp. jeg har gått på store arenaer før og det føles ikke noe annerledes denne gangen

Del med oss din vurdering av din motstander?

Han er tøff og eksplosiv. men han er åpen for kontringer og det blir en spennende kamp

Nå skal du konkurrere opp en vektklasse. Fortell oss om hva som fikk deg til å ta den beslutningen og hvordan kroppen føles nå som du har pakket på litt muskelvekt?

Det som fikk meg til å ta avgjørelsen om å gå opp en vektklasse er fordi jeg ikke får nok betalt for å pine meg ned til 70.

Jeg kommer ikke til å være den største WW men jeg kommer til å ha høyden min og jeg kommer til å gå inn i buret mye mer overskudd enn det jeg gjør når jeg kutter til 70. når jeg spiser den første smellen da forsvinner min eneste usikkerhet om å gå opp i vektklasse

Tittelen i Cage Warriors er jo en av de sikreste billettene til de store showene i USA. Er det din målsetning å ta den i løpet av 2022?

Jeg har ikke noe mål bortsett fra å vinne kamper og bli signert i enten PFL eller UFC. Om CW beltet er en milepæle på den reisen er det selvfølgelig et stort pluss

Hvordan har oppkjøringen til denne kampen vært i den spesielle situasjonen hele verden står i akkurat nå?

Oppkjøringen er bra. man må ta ansvar for sin egen trening men jeg er jo profesjonell selv om jeg ikke er lovlig i Norge

Det er 7 år siden du tok bronse i IMMAF-VM nå og gikk proff. Det har både vært oppturer og nedturer siden. Hva synes du er det viktigste du har lært av proffsatsingen din så langt?

At jeg kan gjøre hva enn jeg bestemmer meg for så lenge jeg har litt passion

Kampen skal jo vises på Viaplay så hele Norge kan følge med. Hva vil det norske publikum få se når du entrer buret i oktober?

Forhåpentligvis en komplett MMA-fighter, men i verste fall norges peneste MMA-fighter.

Noe annet du vil dele med fansen helt på tampen av intervjuet?

Support your local fighter. En like og en deling er det som gjør en forskjell for mange når det gjelder å "bli sett" av sponsorer og promosjoner. ikke vær grådig på likes. man har ikke råd til janteloven når man er en outlaw (ref. mma er fremdeles ulovlig i Norge).