Alexander Gudbrandsen: - Jeg har gledet meg lenge til dette.

Alexander Gudbrandsen 2.jpg

Alexander Gudbrandsen er klar for Battle Arena 9. oktober.

Nå blir det endelig proff på Battle Arena i England! Hva er dine tanker om det?

Endelig, har gledet meg lenge til dette. Nå får jeg mulighet til og vise hva vi jobbet med de siste 2 årene, og jeg får fortsette på karrieren min.

Motstanderen din er også en stående fighter. Tenker du å teste han ut der eller mikse ting opp og utfordre han på bakken?

Jeg tenker at kampen går som den går. jeg er komfortabel både oppe og nede, føler meg skarpere enn ever. Han må ikke glemme at jeg kommer fra et kickboxing-gym jeg også, med noen av de aller beste trenerne i Norge.

61 kilo er jo en heftig divisjon. Har du noen favoritter der og hvem ville vært en fremtidig drømmematch for deg?

Ingen favoritter der, men Petr Yan er klart den beste. Jeg har ingen drømme match og skal ta en kamp av gangen, og da dukker det nok opp flere drømme matcher.

Historisk sett er jo Joachim "Hellboy" Hansen vår ypperste representant innen MMA noensinne og han var som deg en utøver i de lettere vektklassene. Hva tror du at du kan lære av hans karriere?

Hellboy er en legende som møtte alle gode motstandere, og det er det jeg kan lære av han.

Du har jo et solid team rundt deg i Bergen. Fortell oss om dine treningspartnere og støtteapparat og hva de betyr for din satsing?

image00000011.jpg

Jeg har et supert team som tar ansvar i alle ledd sånn at jeg bare kan konse 100% på treningen, tror ikke jeg kunne hatt det bedre en jeg har på Bergen Kampsport Senter.

Kampen skal jo vises live i Norge på direktesport.no den 9. oktober. Du blir det norske main event! Hvordan tror du den oppmerksomheten du får der vil påvirke din proffkarriere i positiv retning?

Det er positivt, og jeg bare blir bare enda mere klar for og vise alt det arbeidet som er lagt ned i trening, planlegging, livsstil osv. de siste 2 årene.

Hva er ditt beste treningstips for aspirerende fightere?

Det å lytte til kroppen under hard trening så de ikke brenner seg ut er en viktig del.

Noen du vil takke eller gi oppmerksomhet til på tampen av intervjuet?

Jeg takker trener teamet mitt Bård Trones som Manager & Niclas Johansson Som Coach & Trener og selvfølgelig min far Thomas som alltid stiller opp.

Også Tenth Planet, samt mine sponsorer Fighter Sport, Body Tuning, Meraki Helse og Bemanning 1.