Quinten deVreught: - Tror det blir en actionfylt kamp, som jeg kommer seirende ut av.

13094120_10154027736681113_5570397519230103117_n.jpg

QDV er tilbake etter langt fravær!

Boom! Endelig tilbake i buret Quinten! Hvordan føles det å være tilbake etter et langt fravær pga covidsituasjonen?

Det føles fantastisk, jeg gleder meg. Fuck covid (hvis det er lov å si)

Fortell oss om den kommende kampen din og hva dine tanker er om motstanderen du møter?

Kampen er 2. oktober i Contenders London. Jeg møter Tayo Odunjo, som er southpaw. Det jeg har sett av han, er at han kan være litt vill og uforutsigbar til tider. Han virker allround god, med avsluttninger både stående og på bakken. Tror det blir en actionfylt kamp, som jeg kommer seirende ut av.

Hvordan har du brukt tiden siden sist kamp for å utvikle deg teknisk og fysisk og hvordan har du jobbet for å holde fokuset oppe?

I starten etter forrige kamp, gikk mye tid til å reflektere over og analysere kampen. Så justerte vi opplegget litt. For å tette noen hull i gamet. Justeringene vi gjorde har hatt stor effekt. Jeg har hatt en tett dialog med alle i teamet rundt meg hele tiden, og vi har tenkt langsiktig hele veien. Fokuset har vært på det vi kan gjøre noe med, ikke på corona. Det føler jeg har hjulpet mye på motivasjonen til å fortsette å “gønne” på.

Norske weltervektere har jo historisk sett vært en av våre beste vektklasser med Emil Meek og Simeon Thoresen i UFC, Mohsen Bahari og Håkon Foss i Cage Warriors. Hva er dine ambisjoner fremover?

Mine ambisjoner er å havne i den rekka der selfølgelig. Bellator, UFC, PFL eller One FC i 2022 er målet. Noe jeg føler er innenfor rekkevidde.

Del med oss hvordan en vanlig treningsuke er for deg?

Pleier å starte hver dag med enten styrke eller kondisjon ala Coach Hallafors. Så er det kampsport på kvelden. Så det blir 2 økter daglig i ukedagene. Mandag er MMA, Tirsdag er det Kickboxing. MMA Sparring enten nsdag eller torsdag. Teknikk/Drilling på kvelden den dagen det ikke er sparring. Teknikk og sekk på fredager. Lørdager er det MMA sparring med fokus på grappling. Søndager holder jeg litt åpne. Hender det blir en økt eller en aktiv hviledag.

Det er jo mange unge utøvere der ute som trenger alt de kan få av tips og råd. Hva ville vært ditt beste tips å gi de som ønsker å satse fremover?

Tren smart, ha en langsiktig plan og pass på å ha de rette menneskene rundt deg.

Fortell oss mer om apparatet du har rundt deg når du trener? Om treningspartnere, trenere og andre ressurspersoner?

Vi er heldige som har mange dyktige trenere på Larvik Kampsport, med lang fartstid i gamet. Tommy Rasmussen, Svend Seierstad har fulgt meg opp i mange år. Det nyeste tilskuddet til teamet er boksetreneren Kenneth Møller. Det er de 3 som følger meg opp med alt rundt gamet mitt.

Performance delen er det Alexander Hallafors som står for. Han har hjulpet meg utrolig mye de siste årene. Og han er tilgjengelig 24/7 hvis jeg lurer på noe.

Mine faste treningspartnere Larvik er Henrik Lie, Fredrick Høifødt og Ola Stokvik. De har hjulpet meg i mange år og pusher meg til å bli bedre hver dag.

Har også kjørt mye med Emil og Hamlet i corona perioden. Fått mye bra input der, som jeg setter veldig pris på. Det er et samarbeid jeg håper vi kan fortsette med også etter Corona.

Er det noen du vil nevne eller vie litt oppmerksomhet til på tampen av intervjuet?

Sponsorene mine, Vennene mine som alltid backer meg, alle på gymmet som stiller opp for meg.

Og Kjæresten min som støtter meg i all galskapen jeg holder på med.