Kenneth Bergh: - fokuset er på denne matchen.

17158949_792185150931195_1466175325263322563_o.jpeg

25. september får vi se Kenneth Bergh i buret igjen.

Main event på Nordens største show! Hovedkamp direkte på Viaplay! Gleder du deg?

Absolutt. Superior er et utrolig bra show og det å få konkurrere både for et live publikum og i tillegg til en tid folk hjemme kan følge med via Viaplay gir ekstra driv.

Hva kan du fortelle oss om motstanderen din?

Svart belte i BJJ og en erfaren utøver fra Brasil med matcher i Jungle Fight og Bellator.

Sist kamp ble jo avlyst på kort varsel noe du dessverre har opplevd mange ganger i karrieren din. Har erfaringen med det gjort deg sterkere mentalt?

Absolutt og man lærer noe nytt hver oppkjøring, både om seg selv og hvordan man strukturerer en oppkjøring optimalt. Fortsetter bare å bli bedre og gleder meg over muligheten til å få vist det.

Du trener jo med internasjonale topputøvere som Hermansson, Hamlet, Meek, Thoresen etc på hjemmebane og Gustafsson, Chimaev etc utenlands. Med en seier her så føler du deg vel 100% klar for de store showene?

Det har jeg gjort veldig lenge, men fokuset er ikke på hvor, mot hvem eller i hvilken organisasjon, fokuset er på denne matchen.

Nå som Jones er ute av vektklassen så er jo 93-kilosdivisjonen vid åpen for utfordrere. Hvem tror du holder tittelen i slutten av 2022?

Vanskelig å si, men Blachowicz gjør en god jobb så langt og kanskje vil han kunne forsvare mange ganger.

Hva hadde vært din drømmekamp om du fikk velge?

En drømmekamp er en match mot den ubestridte verdenseneren på det tidspunktet matchen skulle ta sted, for størst mulig kompensasjon og foran størst mulig publikum.