Thomas Narmo: - Målet er å holde seg aktiv.

Thomas Narmo er klar for kamp på lørdag!

Nå blir det kamp igjen! Fortell oss om showet du skal gå på?

Nå er det endelig kamp igjen, godt å se at det er gjennomførbart selv med pandemi. Vet lite om showet, annet enn at flere nordmenn har gått i Oktagon før. Har merket trøkket fra fansen der nede, de er på og det er selvfølgelig veldig morro.

Gi oss din vurdering av motstanderen du skal møte?

Raske hender og kjapp på beina! Ser noen likheter med sist motstander (Ngalani) dog bedre hender. Tror ikke jeg burde stå i «lomma» med han. Men det som skjer det skjer.

Hvordan har oppkjøringen vært? Fortell oss litt om treningsregimet ditt?

Oppkjøringen har vært helt ok, vært mye plaget med skader og ting har ikke vært optimalt. Men på lørdag spiller det ingen rolle. Det er mitt navn som blir annonsert som vinner av den kampen! Treningen har jeg vekslet mellom Frontline Academy og Novus Academy. Samt trening på Romerikebokseklubb og med Szymon Szynkiewicz.

Du har vel fremdeles kontrakt med ONE? Vet du om når vi kan få sett deg i ONE-buret igjen?

Stemmer det, men det er en del utfordringer knyttet til reising og da må man finne alternative løsninger slik som nå. Blir forhåpentligvis å se i «sirkelen» i februar/mars.

Du er jo Norges eneste aktive proff i tungvekt for tiden. Hvordan påvirker det deg og din treningssituasjon?

Man kan lete etter unnskyldninger for å ikke trene eller lete etter muligheter til å trene. Jeg har fått trent en del med både Berat Berisha og med Szymon som begge er tungvektere. Ole Magnor har også bidratt med mye trening og har mange kvaliteter som kan kompensere for at han kun veier 90-95kg!

Du trener jo en del med Berat Berisha som planlegger proffdebut til neste år. Hva kan du si oss om hans kvaliteter?

Berat er en fantastisk fin fyr. Et sikkelig talent med kraft i nevene som de fleste av oss bare kan drømme om. Vi kommer til å fortsette å trene sammen og forhåpentligvis vil dette booste utviklingen for oss begge! Men Berat er en mann som fort kan være i UFC om 2-3 år dersom han holder seg skadefri.

Hva er dine ambisjoner for 2022?

Målet er å holde seg aktiv, håper på å kunne gå 3-5 kamper så lenge kroppen holder! Jeg vurderer også å delta på NM i boksing til våren!

Noe du vil dele med oss når intervjuet går mot slutten?

Ønsker bare å takke alle dere som sender meg hyggelige meldinger, det er morsomt at så mange tar seg tid til det for det gir meg mye motivasjon! Ønsker også å takke sponsorer som nå gjør det mulig for meg å investere i et apparat rundt meg så bare å glede seg til årene fremover!! Accelerator AS, Yrkesjakt Sæther, Leafytrade og The Beard Struggle.