Abdi Farah: - Get your popcorn ready!

Abdi Farah fra Tromsø er klar for kamp i Birmingham 13. november.

Tilbake i buret på Battle Arena i Birmingham på direktesport.no 13. November! Hvordan føles det?

Det føles bra. Jeg gleder meg til å komme inn i buret og vise fram det vi har jobbet med det siste året. Jeg er spent også, for å teste kroppen fullt igjen etter en periode med skade. Kroppen har reagert bra på oppkjøringen. Den er der den skal være og mindsettet er der det skal være. Nå handler det bare om å ha det gøy.

Hva er dine tanker om motstanderen din?

Han ser ut som bra motstand. Han har vunnet alle kampene sine og virker som en overall god MMA fighter. Bra striking og bra grappling. Gleder meg til å testene ferdighetene mine mot ham. Det blir bra show. Get your popcorn ready!

Fortell oss om din klubb Tromsø Top Team?

Tromso Top Team er eneste/første MMA klubb i Tromsø. Vi er litt over 3 år gammel, og har noen bra kommende fightere som dere blant annet får se 13. November. Det er mye bra i vente de neste årene fra oss.

Dere må jo være en av verdens nordligste MMA-satsinger?

Ja det er vi, og det er vi stolt av. Vi er opptatte av at flere folk skal tørre å prøve MMA, og av å bygge et større miljø her oppe.

Fortell de av våre lesere som enda ikke har hørt om deg om din sportsbakgrunn?

Jeg har trent kampsport siden jeg var omtrent 15. Startet med grappling, gikk videre til kickboksing, boksing og så MMA.

Hva er dine planer for karrieren din og klubben fremover?

Mine håp for klubben er at MMA vokser i Tromsø. Det hadde vært kult å få en større satningsgruppe herifra og det tror jeg vi kommer til å se de neste par årene. Karrieremessig er planen å konkurrere mest mulig de neste årene og selvfølgelig vinne mest mulig.

Det er jo mange aspirerende utøvere der ute i hele Norges land. Hva ville vært ditt beste tips til dem?

Kom til Tromsø Top Team! Jeg kan hjelp deg. Om du ikke har mulighet til det, så er mitt beste tips å trene med noen som er bedre enn deg og kan utfordre deg. Keep hustling and keep grinding.

Er det noen du vil nevne mot slutten av intervjuet?

Jeg håper at MMA blir lovlig i Norge snart, sånn at vi kan fighte på hjemmebane for en gang skyld.