Henrik Lie: - Oppkjøringen har vært god

Henrik Lie er klar for Zone Pro League 23. oktober!

Du entrer slagmarken på nytt, Henrik! Fortell oss om din kommende kamp og hvor i kan se den?

Ja jeg går kamp nå til lørdag 23. oktober i Zone Pro League. Der møter jeg Addis Saljevic. Den går i Gøteborg på Trädgarden, den kan også streames via Gøteborgsposten nettsider (gp.se).

Hva er din sportsbakgrunn?

Jeg drev ikke med organisert idrett i ungdommen, men skatet, spilte basket og har løftet vekter siden tenårene.

Del med oss historien om MMA-fighteren Henrik Lie? Hva fikk deg til å velge MMA?

Jeg ble introdusert til grappling/bjj av en kollega, og startet GFT Sandefjord først. Etterhvert ble jeg nysgjerrig på MMA og treneren min i Sandefjord rådet meg å dra til Valhall for å utvikle det som trengs for å drive med MMA. Jeg drev som sagt ikke med organisert idrett i ungdommen, men skatet, spilte basket og har løftet vekter siden tenårene.

Du trener jo i et av de historisk sterkeste mma-miljøene i Norge i Viken. Hva har det betydd for deg som utøver?

I Vestfold ja! Det har vært en drivkraft og gå med anerkjente Team Valhall på brystet. Mange tidligere solide fightere derfra og fremtiden ser lys ut for teamet! Blir spennede å følge med hva Valhall leverer de neste årene.

Hvordan har oppkjøringen din vært? Showet ble jo utsatt pga. covid.

Oppkjøringen har vært god, holdt meg skadefri og trent bra. Utsettelsen ga bare fire uker til å spisse formen mer, men det setter jo andre ting på vent.

Hvordan ser hverdagen din ut, utenfor MMA-satsingen?

Utenom MMA så jobber jeg som miljøarbeider.

Noen du vil nevne på slutten av intervjuet?

Vil takke hele teamet på Valhall, utøvere og trenerene Tommy, Kenneth og Svend for å presse meg til å bli den beste utgaven av meg selv, skal legge alt det harde arbeidet vi har gjort sammen i buret til Lørdag.