Ole Magnor: - Jeg elsker å slåss

43531118_10215504410714667_1784635903071748096_n.jpg

Denne gang skal du møte kanskje Wales sin hardeste fighter. Hva er din vurdering av KO-maskinen du vil ha stående framfor deg på Battle Arena 23. november på direktesport.no?

Godt spørsmål. Jeg har ikke sett på han. Bare går ut fra at han vil slåss og det blir en morsom fight. Ståle Nyang som har stått for analysen av "the Prince of Wales" for meg.

Med en seier her så har du opparbeidet deg en fin seiersrekke. Ville en tur til Cage Warriors for å hente mellomvektstittelen tilbake til Norge igjen vært forlokkende?

Vil de ha meg, så kan jeg godt hente hjem det gullet der. Kuleste med det belte der er at Hermansson har hatt det. Og kult hvis jeg fikk muligheten til å følge en av hans mange bragder i sporten.

Novus flommer jo over av talent for tiden. Gi oss en breakdown av de mest seriøse du trener med til daglig.

I 61 kg så har vi ishan, som kommer til å holde gull med mindre en dame lurer han. Afrim Thaqi er uten tvil Norges største talent i 67 kg, han kan gjøre alt, har hjerte, arbeidsmoral og er kreativ. Kristoffer Langerud går nå i 77 kg men duden kommer til å overaske mange fordi han er som meg, hater å tape og istedet for å gi seg som en feig faen så jobber'n som et helvete for å rette på feilene sine og bli bedre for hver dag. Siste mann er Berat Berisha og han kommer til å være i ufc om 2 år, uten tvil. Vi har mange flere men noen hemmeligheter må vi ha før de sprenger seg inn på scenen.

Fortell oss om din noe spesielle løpeteknikk og hvor du fikk inspirasjonen til den?

Vel jeg løper baklengs. Dette fordi vi må slåss baklengs av og til. Da er det greit å ha cardio til det. Der jeg fikk inspirasjonen for det er fra Muhammed Ali og Suger Ray Robinson. To helt ok boksere.

Og til de som stopper og prøver snakke til meg mens jeg gjør det, jeg løper. Hadde ei dame som kjørte i motsatt fil og prøvde ha en samtale med meg mens jeg løp baklengs. Livet mitt er rart.

Du er jo en av Norges mest rutinerte aktive utøvere nå. Fortell oss om din ferd innen profesjonell MMA og hva du har tatt med deg av lærdom fra den?

Vel jeg drømte jo aldri om å bli MMa-fighter da jeg var liten. Det har bare blitt sånn. Jeg elsker å slåss og det gir meg en følelse av å gjøre det ene jeg føler jeg er veldig bra til. Lærdommen er at hvis du skal bli god til noe så må du jobbe hardt og elske det du gjør på godt og vondt.

Det er jo mye snakk om legalisering av MMA i Norge nå. Hva tenker du at må til?

Vel vi skulle gjerne hatt en jævlig pen dame som hadde vært verdens mester. Men sporten blir mer og mer populær så de får ikke stoppet dens inntog til Norge uansett. Så er bare snakk om tid

Hva vil du si motiverer deg mest i både den daglige hardtreninga, men også når du vandrer inn i buret for å utøve verdens hardeste sport?

Det er jævlig gøy å slåss. Følelsen av å jobbe for å bli bedre for hver dag og se resultater av det er også en stor faktor.

Noen du vil gi oppmerksomhet til helt til slutt?

Novus-gjengen med Ståle Nyang i spissen, mentalcoachen min amfi, Osteopaten min Andreas Aasen, brytetreneren min Ali Rahimi fra obk og John Olav Einemo som jeg sparrer med opp til denne kampen. Lite som sier du har mye å jobbe med i grappling som en adcc champ. Bare drit at en så stor mann skal slå så raskt, at jeg ikke ser slagene før de er plantet i trynet mitt.