Kim Valhalla: - Jeg vil ha et tittelbelte i tungvekt.

48404553_10210796127054141_5824066242826207232_n.jpg

Endelig møter jeg en stående fighter og håper jeg får endelig vist litt hva jeg står for og kan styre dette på min måte, Ser veldig frem mot denne kampen.

Nå har du satset aktivt proft i over ett år. Hva synes du har vært din viktigste lærdom på veien?

Fått mye lærdom egentlig på alle plan, men en av dem viktigste lærdommene er at å drive proft tar alt av deg. Tid, krefter, økonomi, knallhardt treningsregime, pluss man trenger kunnskap utenfra og trygge gode rammer rundt seg.

Men også aldri tro at du vet hva motstanderen kommer med, utifra å se og analysere videoer. Vær forberedt på alt er mitt råd og kjør ditt eget game.

Battle Arena Norge vises jo live på direktesport.no for hele Norge 23. november. Føler du på presset av oppmerksomheten du blir til dels?

Følte mer press i starten. Nå bærer jeg dette presset og forventingene mye bedre, det gir meg energi og fokus på en god måte. Elsker egentlig press, så dette er bare positivt for meg.

Du er jo familiefar så det holder. Hva synes de små om at pappa konkurrerer i bur?

Han eldste på 12 år synes det er litt skummelt, men han har drevet med kampsport siden han kunne gå så han vet litt hva dette handler om.

Han på 5 år synes det er gøy at pappa tar folk i et lite bur som han sier... Hehe... Og at han får pokaler som han ønsker seg... Han ønsker seg en blå pokal nå til denne kampen når pappa vinner sier han... Og han minste på 1 1/2 år er min største fan tror jeg, for han ser på kampene mine på telefonen hver dag til frokost, lunsj og middag... Hehe... Så gutta mine er store fan alle sammen på hver sin måte !

Ernæring og kost er jo utrolig viktig når man trener toppidrett. Hva er din tilnærming til dette feltet?

Ernæring har enormt mye å si når man trener og skal prestere på alle nivåer innen all idrett.

Er veldig nøye på hva jeg spiser og drikker... Ernæringsplan og tidspunkter når man spiser er jeg punktlig på.

Så for meg har kostholdet alt å si, slurver svært sjelden der.

Det ryktes at Battle Arena Norge tenker på å innføre profftitler til neste år. Ville du hatt et øye på tittelbeltet i tungvekt da?

Det er derfor jeg satser så hardt, for å ta et tittelbelte i tungvekt... Den store drømmen det.

Er jo flere internasjonale stjerner med TKD-bakgrunn så som Pettisbrødrene. Følger du noen av disse?

Ja blir jo litt sånn da, at lik bakgrunn som meg selv interesserer meg litt mer. Morro å se dem som virkelig får det til med samme bakgrunn, inspirerer veldig !

Helt til slutt, noen du synes fortjener litt oppmerksomhet?

Jo,jeg synes kona fortjener mye ros og oppmerksomhet for det hun gjør for meg i det daglige, legger alt tilrette for at jeg skal prestere best mulig i hverdagen, og tar mange tunge løft her hjemme med familien for at jeg skal få tid og rom til å trene så mye som jeg gjør .

Vil også trekke frem hjelpen jeg får på Frontline Academy med Andreas Lagaard i spissen når jeg trenger det.