Mohsen Bahari: "Oppholdet her i Thailand har vært kjempebra"

Mohsen Bahari forbereder seg til kamp mot Fernando Gonzales.

Med en påbegynt treningsleir i Thailand som avsluttes på Frontline Academy i Oslo nærmer det seg kamp for Mohsen Bahari som møter Fernando Gonzales ved Cage Warriors 80.

Trening i Thailand

- Oppholdet i Thailand har vært kjempebra og jeg har reist litt rundt i landet og trent. Jeg hadde god trening sammen med Jack Hermansson og Håkon Foss i Samui, og deretter reiste jeg til Phuket og fikk kjørt ordentlig bra. Der var jeg i ti dager og trente på AKA hvor en gammel venn av meg er coach, og fikk veldig god trening med en gjeng Tsjetsjenere. 

Tsjetsjenerne som jeg trente med i Phuket holdt et veldig høyt nivå og de var nok best på bryting, men noen av de var også veldig bra stående. Jeg fikk mye ut av treningen der og hadde også noen dager i Bangkok hvor jeg trente på Yokkao som er et thaiboksing gym hvor blant andre Saenchai holder til. 

Der fikk jeg også eksepsjonelt bra trening og nå skal jeg hjem å følge opp treningen med Jack Hermansson, Håkon Foss og Emil Meek.

Kamp mot Fernando Gonzales ved Cage Warriors 80

- Fernando Gonzales er veldig dyktig, slår hardt og er en "satser". Han vil som regel forsøke å få kampen ned på bakken og holde det der. Jeg har en formening om hvordan jeg tror han vil gå mot meg og jeg forbereder meg noe mot det, men hovedfokuset mitt ligger i å få frem mitt eget game som jeg tror kommer til å være effektivt.

Cage Warriors 80 går av stabelen 18. februar i London.