Håkon Foss: "Dette er min mulighet til å nå toppen"

1475774_762051467178750_819152571_n.jpg

Håkon Foss er klar for å vise sine ferdigheter til et stort publikum når han møter Martyn Harris ved Cage Warriors 80 i London.

Cage Warriors 80 braker løs 18. februar, og Håkon Foss (7-3) som har stoppet sine tre siste motstandere er klar for å møte Martyn Harris (4-2).

Superpro Samui

- Treningen i Thailand gikk veldig bra og det var godt å bytte miljø for en liten stund, og fylle opp energi. Jeg trente mye thaiboksing i starten og etter hvert ble det mer MMA-basert trening med mine stridsbrødre Mohsen Bahari og Jack Hermansson. Vi fikk kjørt veldig bra og trente på Superpro Samui sammen med min gode venn Daniel Palmered.

Cage Warriors 80 og motstander Martyn Harris

- Denne kampen betyr mye for meg personlig og jeg får vise mine ferdigheter til et bredere publikum enn jeg har gjort hittil. Sist jeg fightet i Cage Warriors så hadde de ikke noen tv-avtale og UFC Fight Pass. Dette er min mulighet til å nå toppen, og det er dette som er fokuset mitt nå.

I forberedelser til kamp ser jeg på hvilken type fighter min motstander er og hvilken "fighting stands" han står i. Utover det så fokuserer jeg på mitt eget game, og det å tenke for mye på hva din motstander kommer til å gjøre vil bare begrense din egen stil.   

Martyn Harrys er en endimensjonal fighter og det kommer til å straffe seg for ham! 

Det finnes ingen andre fightere i Norden som slåss slik som meg. Jeg er uforutsigbar, søker alltid etter en avslutning på kampen og de som ser på kommer til å få underholdning på et høyt nivå.

Takk til mine sponsorer Briskeby-Osteopati, The Juicery, Fighter og Frontline Academy!