Kristian Skogmo: "Jeg har aldri vært så klar som nå!"


Kristian Skogmo har gjort unna alle forberedelser og er meget klar for proffdebut mot Delshad Morad ved IRFA 11.

 Kristian Skogmo gikk sin forrige kamp på tre dagers varsel i to vektklasser over sin egen. Dette var ingen hindring og Skogmo stoppet sin motstander via TKO i kampens aller første runde.

Nå er han klar for proffdebut, og møter Delshad Morad som har uttalt at han skal vinne kampen via submission i andre runde.

Til den uttalelsen har Skogmo en ting og si: "Lykke til"

MMA Norway tok en prat med Kristian Skogmo på MMA Trondheim kun tre dager før det hele braker løs ved IRFA 11 i Stockholm.

 Klar for å bli proff

- Min forrige kamp tok jeg på tre dagers varsel i to vektklasser over min egen, men følte meg sterkere enn min motstander. Jeg fikk inn gode slag, fikk bekreftet at jeg har bra ferdigheter og at jeg er god nok. Måten jeg kjørte over motstanderen min på i denne kampen var også en bekreftelse overfor meg selv om at jeg er klar for å bli proff.

Kampen mot Delshad Morad er i -61 kg og selv om vektkuttet er noe dritt så er nok det riktig vektklasse for meg. Nå er det tre dager igjen til kampen og jeg veier 65 kg, så med tanke på hvor fysisk store utøverne som går i -65 kg er så tror jeg dette er et fornuftig valg.

Etter kampen ved IRFA 11 nå til helgen så vet jeg mer om hva som skjer videre for min del. Jeg har iallfall utviklet meg som utøver, er komfortabel i buret og har gjort alt jeg kan for å være godt forberedt til denne kampen. Jeg er klar!

Forberedelser til proffdebut

- Det har blitt noe økt treningsmengde og fokus på detaljer, men ellers har treningen vært som vanlig. Jeg er veldig komfortabel med grapplingen min og har i det siste fokusert mye på det stående. Ferdighetene er der, og hva jeg har jobbet med vil vises i kampen.

Jeg har jobbet veldig bra med trenerne Thomas Formo og Thom Whillock, samt utøverne Gard Olve Sagen, Luke Santarelli og Harald Polden her på MMA Trondheim. Hvis jeg klarer meg mot de så klarer jeg meg iallfall mot Delshad Morad. Begrepet proff-utøver kommer til å synes når jeg entrer buret. Jeg er klar for det meste og det er egentlig ikke så nøye hvem motstanderen min er. 

"Lykke til"

- Delshad Morad er en grappler, men har også kruttbomber stående. Jeg tror at han kanskje undervurderer meg, men dessverre for ham er det jeg som kommer til å vinne. Han har sagt at han skal stoppe meg via submission i andre runde, og jeg skal si "lykke til" når vi møtes til innveiing.

De som skal se kampen kan forvente underholdning så det suser, og det vil være knapt ett kjedelig sekund i kampen.

Jeg har aldri vært så klar som nå!

Jeg vil ønske Håkon Foss, Thomas Robertsen og Alexander Jacobsen lykke til i Cage Warriors nå på lørdag, og Christoffer Darre neste helg.

Sjekk ut min heftige butikk på shop.skogmoo.com hvor jeg selger t-skjorter med trøndersk inspirerte ord, og det er mulig å forhåndsbestille nå.