- Det blir bra å låses inn i buret igjen.

Henrik Lie er klar for ny kamp ved AFN kommende helg.

Ny kamp på gang etter nesten ett år på sidelinjen! Klør det i nevene etter å gå inn i buret igjen?

Ja det er blitt en stund siden sist, det blir bra å låses inn i buret igjen! Jeg har brukt tiden siden forrige kamp godt, ser frem til og vise frem det som er jobbet med.

Du møter et relativt hypet prospekt som også har treningsbakgrunn fra Norge. Fortell oss om den kommende kampen din?

Ja, jeg hører han er en solid kar. Det blir en spennende utfordring.

Kampen din vises jo på direktesport.no. Hva har du å si til fansen der hjemme, kommer dette til å bli et fyrverkeri av en kamp?

Denne kampen kommer å bli fartsfylt fra start til slutt.

Gi oss en gjennomgang av din treningshverdag opp mot proffkamper?

Teknikk/sparring klokken 10, styrke og kondisjon klokken 15 og teknisk økt klokken 20 mandag til fredag. Aktiv restitusjon i helgene.

Proffmiljøet i Norge vokser seg jo bare større og større. Hvem ser du for deg blir den neste store norske stjerna og hvorfor?

Ja nivået og rekrutteringen er veldig god om dagen. Artur Abubakarov fra Larvik Kampsport og Asad Temor fra LCC/Orion MMA er to unge kanoner med talent, motivasjon og ferdigheter som de kan nå langt med! Jeg ser også frem til Fredrick Høifødt som snart tar steget inn i buret som proff!

Hvis det var en kamp du kunne fått revansje for i karrieren din, hvilken ville du valgt og hva er grunnen din for det?

Skulle jeg revansjert noe i karrieren må det bli oppkjøringen til min proffdebut. Jeg gjorde lite endringer til den campen og den forrige som var på amatørnivå, var derfor ikke på ett godt nok fysisk nivå for å kunne levere solid i proff debuten. Kampbildet ville sett annerledes ut hadde jeg møtt opp bedre forberedt og rustet for det hoppet i nivå og fysisk krav amatør til proff er! Det er en dyrekjøpt erfaring, og en solid lærepenge jeg har tatt meg med siden!

Hva er dine planer for 2024 sportslig sett?

Jeg er jo kommet inn på oppløpssiden av min aktive karriere. Selv om jeg ikke føler meg helt ferdig enda, sikter på 2-3 kamper i 2024 og snu recorden min til positiv.

Noe eller noen du vil nevne helt på tampen?

Jeg ønsker å takke trenere og treningspartnere på Larvik Kampsport og Orion MMA academy for at de hele tiden pusher meg til å bli en bedre utgave av meg selv. Dag etter dag, år etter år!

Også takke PT Emil "Norwegian Hybrid" Sogn for oppfølging på styrke og kondisjon

Kampen vises på direktesport.no på lørdag!